Μια ξεχωριστή προβολή του "Δυσάρεστου" για κωφούς και βαρήκοους

Δημοσίευση: 19 Ιουλίου 2021, 13:52

Μια πραγματικά ξεχωριστή προβολή και ένα μεγάλο μπράβο σε όποιον/α πήρε την πρωτοβουλία.

<a href="/nea/giorgos-georgopoylos-o-kosmos-allaxe-kai-mazi-kai-noima-tis-tainias-moy/64802">Γιώργος Γεωργόπουλος: "Ο κόσμος άλλαξε και μαζί και το νόημα της ταινίας μου"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΓιώργος Γεωργόπουλος: "Ο κόσμος άλλαξε και μαζί και το νόημα της ταινίας μου"

Tην  Τρίτη 20 Ιουλίου στις 9 μ.μ., στον θερινό κινηματογραφο ΚΑΡΜΕΝ (μετρό Κατεχάκη) η νέα ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου "Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό" θα προβληθεί με υποτίτλους για κωφούς και βαρήκοους.

Παρόντες θα είναι ο σκηνοθέτης Γιώργος Γεωργόπουλος  και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Όμηρος Πουλάκης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό με ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική.

Όταν ο Γιώργος Γεωργόπουλος ("Τungsten") γύριζε τη νέα του ταινία με τίτλο "Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό", μια μαύρη κωμωδία με θέμα έναν θανατηφόρο ιό που γρήγορα λαμβάνει διαστάσεις στην χώρα μας, δεν φανταζόταν πως η ίδια η ζωή θα έγραφε ένα ακόμα πιο ακραίο σενάριο. Και  όμως: να που σήμερα, η ταινία του ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες εν μέσω πανδημίας...

Πιο επίκαιρη από ποτέ, και υπό μία έννοια προφητική, η ταινία του Γ. Γεωργόπουλου, έχει για πρωταγωνιστή τον Όμηρο Πουλάκη στον ρόλο του  Άρη, ενός πετυχημένου στελέχους μιας μεγάλης εταιρίας. Η ζωή του θα αλλάξει για τα καλά όταν μάθει πως είναι φορέας ενός σεξουαλικώς μεταδιδόμενου ιού, ο οποίος είναι θανατηφόρος μόνο για τις γυναίκες. Ο Άρης όμως είναι και η μοναδική ελπίδα για τη δημιουργία ενός εμβολίου. Αρκεί να βρει ποια από τις πρώην συντρόφους του, του μετέδωσε τον ιό αρχικά.

Στο πλευρό του Όμηρου Πουλάκη, εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μουρίκης σε έναν ρόλο που θα συζητηθεί, ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος (συμπρωταγωνιστής του Ο. Πουλάκη στo "Tungsten") κι ένα εντυπωσιακό γυναικείο καστ: Ιωάννα Παππά, Κόρα Καρβούνη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σίσσυ Τουμάση  και η γιαπωνέζα Mari Yamamoto.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Οικονομίδης κάνει ένα μικρό, αλλά χαρακτηριστικό πέρασμα στην ταινία, ενώ το σενάριο συνυπογράφει με το σκηνοθέτη, η συγγραφέας Μαρία Φακίνου. Tην μουσική υπογράφει η Kid Moxie.

Η ταινία κυκλοφορεί από την Weirdwave.

H κριτική του MOVE IT για το φιλμ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos