Με μάσκες στην Ελλάδα, Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον

Με μάσκες στην Ελλάδα, Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον
Δημοσίευση: 13 Ιουλίου 2020, 13:01
Συντάκτης:

Στην γλύκα της καλοκαιρινής Ελλάδας δεν κατάφεραν να αντισταθούν ούτε και φέτος ο Τομ Χανκς με την σύζυγό του Ρίτα Ουίλσον, παρά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις με την πανδημία του κορονοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑΣώσε μας, Τομ Χανκς!

Τέσσερις μήνες μετά την περιπέτειά τους με τον covid-19 στην Αυστραλία, έφτασαν στο κυκλαδίτικο νησί για διακοπές, όπως κάθε χρόνο, στο σπίτι τους στην Αντίπαρο. Φορώντας μάσκες το διάσημο ζευγάρι (και από τους διασημότερους φιλέλληνες στον πλανήτη) έφτασε με ιδιωτικό τζετ στην Πάρο την Κυριακή για να μεταβεί στη συνέχεια στην Αντίπαρο, όπου διατηρεί βίλα εδώ και πολλά χρόνια.

Λίγες ημέρες πριν, ο 64χρονος σταρ είχε κατακρίνει δημόσια όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκες στις ΗΠΑ και συμβάλουν στα θλιβερά στατιστικά με τους ατελείωτους θανάτους στην χώρα, ενώ χθες εμφανίστηκε με μαντήλι που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου και τον λαιμό και η Ελληνο-Αμερικανίδα ηθοποιός και σύζυγός του, με μάσκα.

Οι δυο τους είχαν διαγνωστεί με κορονοϊό στις 12 Μαρτίου και ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας του Μπαζ Λούρμαν για τον Έλβις Πρίσλεϊ.

«Η ταλαιπωρία που μας προκάλεσε είχε σχεδόν περάσει έπειτα από δύο εβδομάδες αλλά είχαμε πολύ διαφορετικά συμπτώματα και αυτό είναι περίεργο. Η γυναίκα μου απώλεσε την αίσθηση της γεύσης και την αίσθηση της όσφρησης, είχε έντονη τάση για εμετό και πολύ υψηλότερο πυρετό σε σχέση με μένα. Εγώ βίωσα αφόρητους σωματικούς πόνους, αισθανόμουν διαρκώς κουρασμένος και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα για περισσότερο από 12 λεπτά», είχε σχολιάσει ο Χανκς.

Δημοσίευση: 13 Ιουλίου 2020, 13:01
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ