«Mandalorian 2»: Baby Yoda is back.

Δημοσίευση: 15 Σεπτεμβρίου 2020, 18:37
Συντάκτης:

This is the way.

<a href="/nea/treiler-gia-tin-3i-sezon-mandalorian-gia-pame-ligo/66984">Τρέιλερ για την 3η σεζόν Mandalorian. Για πάμε λίγο</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤρέιλερ για την 3η σεζόν Mandalorian. Για πάμε λίγο

Επιτέλους, μια δόση από την Star Wars μαγεία.

Η Lucasfilm και ο δημιουργός της spin-off σειράς Τζον Φαβρό, έδωσαν στην δημοσιότητα το τρέιλερ για την 2η σεζόν του «Mandalorian» που θα στριμάρει στις 30 Οκτωβρίου στο Disney+.

H καθυστέρηση που οφειλόταν προφανώς στην πανδημία, είχε «τρελάνει» τους φαν που είχαν ευχαριστηθεί μια απρόσμενα ίσως ικανοποιητική πρώτη σεζόν και το τρέιλερ δεν διαψεύδει στο παραμικρό.

Ο δεύτερος κύκλος θα συνεχίζει να εστιάζει στις περιπέτειες του κυνηγού επικυρηγμένων Din Djarin (Πέδρο Πασκάλ) και του υπέροχου Bay Yoda.

Συνεχίζουν στο καστ ο Καρλ Ουέδερς (Greef Karga) και ο Τζιανκάρλο Εσπόζιτο (Moff Gideon), ενώ στις νέες προσθήκες αναμένονται οι Ροζάριο Ντόουσον (Ahsoka Tano), Τεμουέρα Μόρισον (Boba Fett), Τίμοθι Όλιφαντ (Cobb Vanth), Κάτι Σάκχοφ (Bo-Katan) και Μάικλ Μπιν στον ρόλο ενός ανταγωνιστή κυνηγού επικυρηγμένων.

Update 19/10/20: Νέο αεράτο τρέιλερ. Ετομαστείτε για τις 30 Οκτωβρίου και λίγο νωρίτερα για τον μεγάλο διαγωνισμό μας με φιγούρες Baby Yoda! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos