Mάικλ Μπέι και Sony μαζί από εδώ και στο εξής

Δημοσίευση: 2 Απριλίου 2020, 17:24
Συντάκτης:

Ίσως να είναι νωρίς αλλά η βιομηχανία του Χόλυγουντ δείχνει σημάδια ανάκαμψης αφού εν μέσω πανδημίας η MGM έκλεισε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της χρονιάς για την ταινία “Project Hail Mary”, με τον Ράιαν Γκόσλινγκ στην παραγωγή και στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τώρα, ο Μάικλ Μπέι συμφώνησε με την Sony για ένα first look deal το οποίο δουλευόταν από τον Ιανουάριο.

<a href="/tainies/ambulance/66123">Ambulance</a>ΣΧΕΤΙΚΑAmbulance

Η εν λόγω συμφωνία στέλνει τον Αμερικανό σκηνοθέτη στο στούντιο της Sony όπου έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 1995 με το “Bad Boys” ενώ παράλληλα η ίδια εταιρεία θα έχει το δικαίωμα να είναι η πρώτη που θα επιθεωρήσει τις επόμενες δουλειές του Μπέι, είτε στην μικρή είτε στην μεγάλη οθόνη, και να κάνει την ανάλογη προσφορά.

Μέχρι πρότινος, είχε γίνει γνωστό ότι ο Μπέι ανέλαβε την σκηνοθεσία του “Black Five”, μία ταινία βασισμένη σε δική του ιδέα, το σενάριο της οποίας θα επιμελούνταν ο Έχρεν Κρούγκερ (“Transformers”, “Top Gun: Maverick”) ενώ η πιο πρόσφατη επιτυχία του ήταν το “6 Underground” για την πλατφόρμα του Netflix.

Από πλευρά παραγωγής, ο σκηνοθέτης είναι το ίδιο δραστήριος καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει ενεργό ρόλο σε πολλές μεγάλες παραγωγές της μεγάλης οθόνης όπως τα “A Quiet Place”, “Bumblebee”, “6 Underground”, “The Purge”.

 Ωστόσο, επιτυχία σημειώνουν και οι τηλεοπτικές παραγωγές στις οποίες συμμετέχει με τον ρόλο του παραγωγού όπως το “’Tom Clancy’s Jack Ryan” με πρωταγωνιστή τον Τζον Κρασίνσκι ή το πανδημικό “The Last Ship” του TNT. Οι παραγωγές αυτών και αρκετών ακόμα σειρών (“Black Sails”, “The Purge”) έγιναν σε συνεργασία με τους Μπραντ Φούλερ και Άντριου Φορμ υπό την εταιρεία παραγωγής “Platinum Dunes”. Οι Φούλερ και Φορμ στην πορεία υπέγραψαν με την Paramount και τώρα μένει να δούμε τι θα ετοιμάσει ο Μάικλ Μπέι με την Sony.

Πρώτη δημοσίευση: 2 Απριλίου 2020, 17:24
Ενημέρωση: 2 Απριλίου 2020, 17:24
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos