"Μaestro": Τρέιλερ για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Δημοσίευση: 10 Μαΐου 2022, 01:32
Συντάκτης:

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα με τη νέα του σειρά, "Maestro". 

<a href="/nea/pote-kanei-premiera-i-2i-sezon-toy-maestro/69649">Πότε κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του "Maestro"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΠότε κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του "Maestro"

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση. O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει… 

Η σειρά γυρίστηκε σε Αθήνα, Παξούς και Κέρκυρα, ενώ κάθε επεισόδιο κοστίζει 300.000 ευρώ και όπως σας έχουμε γράψει πριν αρκετό καιρό, εκτός της Χαρούλας Αλεξίου και του ίδιου του Παπακαλιάτη, πρωταγωνιστούν επίσης οι Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Η σειρά θα αποτελείται από 9 επεισόδια, αναμένεται να ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου στο Mega, αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ: 

 

Πρώτη δημοσίευση: 10 Μαΐου 2022, 01:32
Ενημέρωση: 27 Σεπτεμβρίου 2022, 13:47
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos