Το "Last Christmas" των Wham και η Καλίσι

Δημοσίευση: 29 Οκτ. 2018, 16:30
Συντάκτης:

H Κhaleesi περνά από τους δράκους στα ζαχαρωτά.

<a href="/nea/emilia-klark-meros-toy-egkefaloy-moy-den-leitoyrgei-einai-apisteyto-oti-mporo-kai-milao/66760">Εμίλια Κλαρκ: "Μέρος του εγκεφάλου μου δεν λειτουργεί. Είναι απίστευτο ότι μπορώ και μιλάω"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΕμίλια Κλαρκ: "Μέρος του εγκεφάλου μου δεν λειτουργεί. Είναι απίστευτο ότι μπορώ και μιλάω"

Η Εμίλια -Daenerys Targaryen- Κλαρκ θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Χένρι Γκόλντινγκ των («Crazy Rich Asians» & «A simple favor») και φυσικά θα ερωτευτούν κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων, στην ρομαντική κομεντί «Last Christmas» που θα σκηνοθετήσει ο Πολ Φιγκ (των Bridesmaids, Heat, Spy, A simple favor).

Όπως ίσως ψυχανεμιστήκατε από τον τίτλο, ναι, η ταινία είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη επιτυχία των Wham! που κυκλοφόρησε το 1984. Σύμφωνα με άρθρο του Variety, η ταινία θα περιλαμβάνει τόσο το κλασσικό χριστουγεννιάτικο single, όσο και άλλα αγαπημένα τραγούδια του George Michael, όπως επίσης και ακυκλοφόρητη μουσική του.

Το σενάριο θα επιμεληθούν ο ίδιος ο Φιγκ μαζί με την Έμμα Τόμπσον, η οποία θα κρατήσει και έναν δευτερεύον ρόλο στο καστ.

Ο George Michael φέρεται να συνεργαζόταν με τους παραγωγούς της ταινίας μέχρι το θάνατό του στις 25 Δεκεμβρίου (πόσο κάρμα πια;) 2016 σε ηλικία 53 ετών.

Update 22/6/19: Στο καστ και η Έμμα Τόμπσον η οποία θα υποδυθεί την μητέρα της πρωταγωνίστριας και η Μισέλ Γέο από το Crazy Ritch Asians, η ταινία αναμένεται στις αίθουσες παραδόξως στις 8 Νοεμβρίου του 2019 και όχι τα Χριστούγεννα, ενώ κυκλοφόρησε και το πρώτο πόστερ. 

Update 12/8/19: Πρώτο τρέιλερ, όσο χαριτωμένο και ζαχαρωτό πρέπει και περιμέναμε, με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι να κουμπώνει αρκετά καλά. Το μόνο σίγουρο είναι τι θα κόψει πάρα πολλά εισιτήρια. 

Update 12/9/19: Δεύτερο τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους, ξεκάθαρο εμπορικό φετινό hit, βάζουμε και στοίχημα! 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos