Το «Killer Heat» της Amazon ξεκίνησε γυρίσματα στην Κρήτη

Δημοσίευση: 16 Μαΐου 2023, 12:09
Συντάκτης:

Άλλη μια διεθνής παραγωγή με μεγάλο μπάτζετ και γνωστό καστ επέλεξε την Ελλάδα για τα γυρίσματά της.

<a href="/nea/fallout-season-1-oi-fan-tha-apotheosoyn/69796">"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν

Το «Killer Heat» του Amazon Prime ξεκίνησε γυρίσματα στην Κρήτη, με πρωταγωνιστές τους Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Ρίτσαρντ Μάντεν  Σεϊλίν Γούντλεϊ.

Το ρεπορτάζ του NeaKriti.gr μεταφέρει ότι τα κινηματογραφικά πλατό της Amazon θα στηθούν στη Σητεία, στον Άγιο Νικόλαο, στο Λιμένα Χερσονήσου και σε όλο το μήκος του, στο Σαραντάρι, στο "Αρίνα", στον Καρτερό αλλά στο Κράσι. Τη σκηνοθεσία του "Killer Heat" ανέλαβε ο Φιλίπ Λακότ (δικό του το εξαιρετικό «The night of the Kings» που είδαμε πρόσφατα σε αίθουσες και Cinobo), ενώ το φιλμ βασίζεται στο μυθιστόρημα του διάσημου Jo Nesbø με τίτλο "The Jealousy Man".

Την σεναριακή διασκευή έχουν αναλάβει οι Ρομπέρτο Μπεντιβένα (The House Of Gucci) και Ματ Τσάρμαν (The Bridge Of Spies).

Σύμφωνα με την πλοκή δύο δίδυμα αδέρφια (τους υποδύεται ο Mάντεν) μπλέκονται σε ένα ερωτικό τρίγωνο όσο βρίσκονται σε ένα απομονωμένο ελληνικό νησί και ένας ντετέκτιβ γνωστός και ως "Jealousy Man" (Λέβιτ) καλείται να ερευνήσει την υπόθεση.

Στα τοπικά γυρίσματα συνδράμει και η ελληνική εταιρία παραγωγής Faliro Productions.

Τα γυρίσματα της ταινίας Killer Heat αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos