"Kaos": Η νέα σειρά του Netflix βασισμένη στην ελληνική μυθολογία

Δημοσίευση: 30 Ιουνίου 2022, 02:04
Συντάκτης:

To Netflix ανακοίνωσε και επίσημα μια νέα σειρά βασισμένη στην ελληνική και ρωμαϊκή μυθολογία, με τίτλο «Kaos», δίνοντας επιτέλους σάρκα και οστά στο πρότζεκτ που είχε προαναγγελθεί πριν περισσότερα από 2 χρόνια και είχε σκαλώσει στην πανδημία 

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Επιβεβαιώθηκε τελικά ότι θα σκηνοθετήσει η Τσάρλι Κόβελ (The End of the Fucking World) -μια πολύ ενδιαφέρουσα και μάλλον αναπάντεχη επιλογή-, την παραγωγή θα τρέξει η ομάδα πίσω από το τηλεοπτικό Chernobyl και η σειρά θα αποτελείται από 8 ωριαία επεισόδια.

 Η θεματολογία θα εστιάζει στους Θεούς του Ολύμπου, τους ανθρώπους και τους ήρωες στη Γη και τον Κάτω Κόσμο.

Θα συνδυάζει μαύρο χιούμορ με δράμα αλλά και πιο σκοτεινά στοιχεία. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή «μια ιδιαίτερη σειρά που μέσα από μια σύγχρονη ματιά εξερευνά την ελληνική και ρωμαϊκή μυθολογία, εστιάζοντας στη σχέση φύλου-πολιτικής, την εξουσία και τον Κάτω Κόσμο. 

Μόλις ανακοινώθηκε και το καστ. 

Ο Χιού Γκραντ θα υποδυθεί τον Δία που απολαμβάνει για πολύ καιρό την θέση του ως «Βασιλιάς των Θεών», μέχρι που ανακαλύπτει μια ρυτίδα στο μέτωπό του και τότε ξεκινούν οι νευρώσεις που τον οδηγούν σε παρανοϊκά μονοπάτια περί πιθανής πτώσης του.

Η σύζυγός του Ήρα (η Τζάνετ ΜακΑτίρ από το Ozark) εκμεταλλεύεται την κατάσταση και εξελίσσεται σε Βασίλισσα των Θεών (και κυριαρχεί στους ανθρώπους της Γης), ενώ ο αδερφός του Δία, Άδης (ο Ντέιβιντ Θιούλις στον ρόλο) σταδιακά χάνει την κυριαρχία του στον κάτω κόσμο. Την ίδια στιγμή στη Γη ο κόσμος αναζητά αλλαγές και θα συνωμοτήσει εναντίον του Δία με τρεις μισθοφόρους, ενώ ο Ποσειδώνας (Κλιφ Κέρτις, Fear the walking dead) το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι σε ποιο γιοτ θα γίνει το επόμενο πάρτυ.

Γενικά είμαστε περίεργοι για το τελικό αποτέλεσμα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos