Κάννες 2019: Αναστέναξε το κόκκινο χαλί

Δημοσίευση: 22 Μαΐου 2019, 08:32
Συντάκτης:

Για το παλιό καλό Χόλλυγουντ μιλά ο Κουέντιν Ταραντίνο στη νέα ταινία του, έφερε την εκτυφλωτική λάμψη του στο κόκκινο χαλί των Καννών.

<a href="/nea/oi-ipa-enantion-tis-billie-holiday/62888">Οι ΗΠΑ εναντίον της Billie Holiday</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι ΗΠΑ εναντίον της Billie Holiday

Η παγκόσμια πρεμιέρα του «Once Upon A Time In Hollywood» έκλεψε την παράσταση στο 2ο Φεστιβάλ της Κρουαζέτ, καθώς τον Κουέντιν Ταραντίνο και την Μαργκό Ρόμπι συνόδευσαν ο Μπραντ Πιτ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Οι δυο σταρ προκάλεσαν ντελίριο στο φεστιβάλ πλάι πλάι με τα σμόκιν και τα παπαιγιόν τους, εκτοξεύοντας τον ενθουσιασμό σε δυσθεώρητα ύψη.

Μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ κάνει πολύ επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις και αυτή ήταν επίσης η πρώτη του φορά στις Κάννες μετά από επτά χρόνια.

Ο 55χρονος (!) Πιτ απέδειξε με μεγάλη άνεση ότι παραμένει ένας από τους ομορφότερους σταρ της γενιάς του, ενώ ο Ντι Κάπριο συνοδευόταν από τη νέα σύντροφό του, Καμίλα Μορόνε, το 21χρονο μοντέλο από την Αργεντινή.

Για το «Once Upon A Time in Hollywood» έχει δημιουργηθεί το hashtag #NoSpoilersInHollywood, με στόχο οι θεατές να μην μάθουν κάτι σημαντικό για το φιλμ πριν το δουν στις αίθουσες, κάτι που τόνισε ξεκάθαρα και ο ίδιος ο Ταραντίνο δημοσιεύοντας στις επίσημες σελίδες των social media της νέας του ταινίας, ανοιχτή επιστολή προς τους θεατές στις Κάννες καλώντας τους να μην κάνουν spoilers μετά την προβολή.

Το «Once Upon A Time in Hollywood» έκανε πρεμιέρα στις Κάννες στην επέτειο των 25 χρόνων από την προβολή του «Pulp Fiction» που χάρισε στον σκηνοθέτη τον Χρυσό Φοίνικα και μόλις ολοκληρώθηκε η προβολή του, ακολούθησε 6λεπτο (!) standing ovation…

Εδώ το επίσημο τρέιλερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos