Και το "Snowpiercer" στην ΤV

Και το "Snowpiercer" στην ΤV
Δημοσίευση: 22 Νοε. 2016, 16:35
Συντάκτης:

Aκόμα μια ταινία δείχνει να παίρνει το δρόμο της για την μικρή οθόνη. Το "Snowpiercer" του Νοτιο-Κορεάτη Bong Joon-ho, ήταν από τις εκπλήξεις του 2014. To φιλμ διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου σε ένα τρένο στο οποίο κατοικούν πλέον οι μόνοι επιζώντες του πλανήτη μας και που ανοίγει δρόμο σε μια παγωμένη Γη τα τελευταία 17 χρόνια. Μέσα στο τρένο, η τοποθέτηση των κατοίκων έχει γίνει σαν μια οριζόντια πυραμίδα, με την πλέμπα στο τέλος και την ελίτ στην κορυφή, μαζί με την αέναη μηχανή που τροφοδοτεί με ενέργεια το τρένο ώστε να μην σταματά.
H ταινία είναι η έμπνευση για έναν πιλότο για τοTNT, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε πόσο θα μοιάζει αλλά ήδη μαθαίνουμε πως ο Bong Joon-ho θα είναι εκ των παραγωγών. Το κανάλι αναφέρει πως η ταινία και η αυθεντικότητά της, αφήνουν πάρα πολλά περιθώρια παραιτέρω εξερεύνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑΜπονγκ Τζουν Χο: "Θέλω πολύ να σκηνοθετήσω ένα μιούζικαλ"

Update 8/6/17: Η Τζένιφερ Κόνελι αποτελεί το πρώτο γνωστό όνομα του καστ: θα υποδυθεί μία επιβάτιδα της πρώτης θέσης που ταυτόχρονα εργάζεται ως η Φωνή του Τρένου, δηλαδή είναι υπεύθυνη για όλες τις ανακοινώσεις που ακούγονται στο ταξίδι. Τον πιλότο θα σκηνοθετήσει ο Σκοτ Ντέρικσον του «Doctor Strange», με τους Μπονγκ Τζουν-Χο και Παρκ Τσαν-Γουκ σε ρόλο executive producer.

Update 10/1/18: Δόθηκε και επίσημα το πράσινο φως για την σειρά, καθώς το ΤΝΤ παρήγγειλε ήδη μια full season

Update 9/7/18: Σεναριογράφος θα είναι ο Josh Friedman (War Of The Worlds, Black Dahlia, Avatar 2), ο οποίος αντικατέστησε τον Graeme Mason του Orphan Black. 

Update 26/7/19: Επίσημο τρέιλερ. Αναμένεται στις αρχές του 2020.

Update 8/10/19: Νέο, πρωτότυπο, animation τρέιλερ, με την σειρά να έχει ήδη ανανεωθεί για 2η σεζόν πριν καν ξεκινήσει να προβάλλεται (την άνοιξη του 2020)

 

Δημοσίευση: 22 Νοε. 2016, 16:35
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463