Ήρθε η ώρα. Τρέιλερ για το "Top Gun: Maverick"!

Δημοσίευση: 19 Ιουλίου 2019, 09:44
Συντάκτης:

Τριάντα τρία χρόνια μετά το ''Τοp Gun'' ήρθε ο καιρός για τη συνέχειά του. Το 1986, ο 24χρονος Τομ Κρουζ μεταμορφώθηκε σε σούπερ σταρ χάρη στο ρόλο του Maverick, τα γυαλιά Rayban, το jacket του.

<a href="/nea/top-gun-maverick-agogi-kata-tis-tainias-gia-klopi-pneymatikon-dikaiomaton/66589">«Top Gun: Maverick»: Αγωγή κατά της ταινίας για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων</a>ΣΧΕΤΙΚΑ«Top Gun: Maverick»: Αγωγή κατά της ταινίας για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων

Και προφανώς επειδή δεν υπάρχει Top Gun χωρίς Maverick, ο 59χρονος πλέον Τομ Κρουζ φυσικά και επιστρέφει και μαζί του και ο Βαλ Κίλμερ, ενώ το πρωτοκλασάτο καστ συμπληρώνουν ο Μάιλς Τέλερ ως γιος του Goose (που στο πρώτο φιλμ έπαιζε ο Άντονι Έντουαρντς), του δεύτερου πιλότου στο σκάφος του Τομ, Έντ Χάρις, Τζον Χαμ, Τζένιφερ Κόνελι.

Σκηνοθετεί ο Τζόζεφ Κοζίνσκι των Tron Legacy & Oblivion, ενώ το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Πίτερ Κρεγκ (The town, Huner Games Mockinjay), Τζάστιν Μαρκς (Counterpart, Jungle Book), αλλά και ο Κρίστοφερ ΜακΚουάρι των Mission Impossible.

Το τρέιλερ είναι εντυπωσιακό, με τους υπεύθυνους της παραγωγής να υποστηρίζουν ότι το cgi είναι ελάχιστο στις σκηνές αερομαχίας, οι οποίες έχουν γυριστεί σε 6Κ. Τα μαχητικά αεροσκάφη απογειώνονται στις αίθουσες στις 26/6/2020.

Update: Νέο τρέιλερ "να σας πέσουν τα σαγόνια"! 

Update: Ήρθε η ώρα. Όπως ανακοίνωσε ο Διευθυντής του Φεστιβάλ, Τιερί Φρεμό, το "Top Gun: Maverick"  θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις Κάννες, λίγες ημέρες πριν προβληθεί στις παγκόσμιες αίθουσες στις 27 Μαϊου και στις δικές μία ημέρα νωρίτερα. 

Update: Τρίτο και τελικό τρέιλερ, με την αδρεναλίνη στα κόκκινα

 

 

tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 19 Ιουλίου 2019, 09:44
Ενημέρωση: 29 Μαρτίου 2022, 19:05
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos