Η βιογραφική ταινία για την Madonna δεν θα γίνει

Δημοσίευση: 25 Ιαν. 2023, 13:05
Συντάκτης:

Οι ιδιορρυθμίες της Madonna συνεχίζονται και στις προτεραιότητές της προφανώς δεν είναι όπως αποδείχθηκε η βιογραφική της ταινία, για την οποία τόσος ντόρος έγινε τα τελευταία χρόνια.

<a href="/nea/poia-tha-ypodythei-tin-madonna/66028">Ποιά θα υποδυθεί την Madonna;</a>ΣΧΕΤΙΚΑΠοιά θα υποδυθεί την Madonna;

Η 64χρονη pop star αποφάσισε τελικά να τρέξει μια τεράστια σε χρονική διάρκεια παγκόσμια περιοδεία για τον νέο της δίσκο και όπως έγραψε αποκλειστικά το Hollywood Reporter, η ταινία για τη ζωή της όλα δείχνουν πως θα ακυρωθεί, εξέλιξη που είχε ήδη προδιαγραφεί από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

Αρχικά το πρότζεκτ είχε ανακοινωθεί το 2020, με την Ντιάμπλο Κόντι να συνυπογράφει το σενάριο αρχικά, κάτι που φυσικά στην πορεία άλλαξε (Madonna είναι αυτή, ήθελε τον πλήρη έλεγχο σε όλα), ακολούθησε μια σειρά από προσχέδια για την παραγωγή, μέχρι και για μίνι σειρά ακούστηκε ότι θα γίνει κάποια στιγμή, διότι πως να χωρέσουν 40 χρόνια καριέρας; Λες και άλλες καριέρες μεγαλύτερες και σπουδαιότερες μια χαρά χώρεσαν, τέλος πάντων.

Στη συνέχεια γράφτηκε ότι ο Ντέξτερ Φλέτσερ του Rocketman (και παραγωγός του Bohemian Rhapsody) θα σκηνοθετούσε, αλλά φυσικά και αυτή η συμφωνία δεν προχώρησε ποτέ, γιατί η Madonna αποφάσισε να σκηνοθετήσει η ίδια.

Αυτό έλειπε.

Και έπειτα ξεκίνησε το «θρίλερ» με την ηθοποιό που θα την υποδυθεί και η Τζούλια Γκάρνερ του Ozark έμοιαζε να είχε πάρει το χρίσμα.

Καλά, ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, Madonna είναι αυτή, μπορεί να το είχε μετανοιώσει και να διάλεγε κάποια άλλη.

Μάλλον όμως δεν θα το μάθουμε, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα ασχολείται με τον κινηματογράφο. Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει εμφανιστεί 17 φορές στην μεγάλη οθόνη συμπεριλαμβανομένου του ντοκιμαντέρ “Madonna: Truth or Dare” για την περιοδεία του 1991. Επίσης, έχει σκηνοθετήσει τα “Filth and Wisdom” του 2008 και “W.E” του 2011.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos