Η Τζένιφερ Λόρενς στο Netflix

Δημοσίευση: 3 Μαρτίου 2020, 21:25
Συντάκτης:

Φαίνεται ήδη ότι μπήκαμε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα κινηματογραφική χρονιά αφού μετά τις ανακοινώσεις για μεγάλες συνεργασίες όπως αυτή των Τίμοθι Σαλαμέ και Γουές Άντερσον ή των Γκάρι Όλντμαν και Ντέιβιντ Φίντσερ,  το επόμενο ένα δυνατό δίδυμο θα είναι η πολυτάλαντη Τζένιφερ Λόρενς και ο σκηνοθέτης Άνταμ ΜακΚέι.

<a href="/tainies/no-hard-feelings/68374">No hard feelings</a>ΣΧΕΤΙΚΑNo hard feelings

Η ηθοποιός που μετά το απαιτητικό “Mother!” και το μέτριο “Red Sparrow” κράτησε χαμηλό προφίλ και σίγουρα απείχε από τις παλαιότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ, ετοιμάζει την επιστροφή της με την εκκίνηση να γίνεται στην πλατφόρμα του Netflix, η οποία κατοχύρωσε τα δικαιώματα της νέας κωμωδίας του Αμερικανού σκηνοθέτη με τίτλο “Don’t Look Up” μετά την αλλαγή πορείας που είχε δείξει τα τελευταία χρόνια με τα δράματα οικονομικού και πολιτικού περιεχομένου “The Big Short” και “Vice” αντίστοιχα.

Αν και δραματική ηθοποιός, η Λόρενς είχε δείξει και μέσα από κάποιες σκηνές αλλά κυρίως μέσω της προβολής στα media ότι έχει χιούμορ, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα το δούμε σε έκταση και μάλιστα στα ανάλογα χέρια καθώς παλαιότερες δουλειές του πολύπλευρου ΜακΚέι περιλαμβάνουν τα “The Anchorman” και “The Other Guys”. Στο “Don’t Look Up”, η Λόρενς θα υποδύεται μία αστρονόμο, αρχάρια στον κλάδο, η οποία θα παρατηρήσει με τον σύντροφό της ότι ένας γιγαντιαίος αστεροειδής αναμένεται να χτυπήσει τον πλανήτη Γη και να εξαφανίσει κάθε είδους ζωή. Οι δύο επιστήμονες θα ξεκινήσουν μία περιοδεία στην χώρα προκειμένου να ενημερώσουν τον άμαχο πληθυσμό μόνο που τελικά κανείς δεν θα τους πιστέψει αμέσως.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα γυρίσω αυτήν την ταινία με την Τζένιφερ Λόρενς η οποία πάντα δίνει ερμηνείες “εκρηκτικές” όπως θα έλεγαν και σε περασμένα χρόνια» δήλωσε ο σκηνοθέτης ενώ πρόσθεσε ότι «Το γεγονός ότι το Netflix αντιμετωπίζει το “Don’t Look Up” ως μία παγκόσμια κωμωδία ανεβάζει τον πήχη για εμένα και την ομάδα μου με ενθαρρυντικό τρόπο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Απρίλιο και ο σκηνοθέτης θα έχει καταλήξει στο τελικό μοντάζ μέσα στο 2020, πράγμα που σημαίνει ότι η Τζένιφερ Λόρενς θα δει δύο ταινίες της να κυκλοφορούν μέσα στην ίδια χρονιά καθώς ήδη από το καλοκαίρι του 2019 η ηθοποιός ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το σκηνοθετικό ντεμπούτο της θεατρικής σκηνοθέτιδας Λάιλα Νοϊγκεμπάουερ. Στην συγκεκριμένη άτιτλη μέχρι στιγμής παραγωγή της Α24, η Λόρενς ενσαρκώνει μία στρατιώτη που επιστρέφει στην πατρίδα και παλεύει με θέματα PTSD. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης και οι Σαμίρα Γουάλι και Μπράιν Ταϊρι Χένρι και πιθανόν να κάνει πρεμιέρα σε κάποιο φεστιβάλ μέσα στον χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos