Η ταινία "Έξοδος" σε δωρεάν online θέαση στο Cinobo

Δημοσίευση: 20 Ιουνίου 2023, 12:14
Συντάκτης:

Η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων γιορτάζει κάθε χρόνο τη δύναμη και το θάρρος των εκατομμυρίων ανθρώπων όλου του κόσμου που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους σε αναζήτηση ασφάλειας. Με αυτή την αφορμή, το Cinobo παρουσιάζει την ταινία του Άμπε Χασάν με τίτλο Έξοδος. Την ιστορία ενός επαγγελματία λαθρέμπορου που προσπαθεί να σώσει ένα 12χρονο κορίτσι του οποίου η οικογένεια έχει χαθεί στον πόλεμο της Συρίας. Η ταινία παρουσιάζεται σε Α’ αποκλειστική προβολή από 20 Ιουνίου στο Cinobo, ενώ μόνο για 24 ώρες, την Τρίτη 20 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, θα είναι διαθέσιμη για δωρεάν ελεύθερη online θέαση για όλους στην πλατφόρμα.

<a href="/nea/oli-i-filmografia-ton-callas-sto-cinobo/69818">Όλη η φιλμογραφία των The Callas στο Cinobo</a>ΣΧΕΤΙΚΑΌλη η φιλμογραφία των The Callas στο Cinobo

Σύμφωνα με την σύνοψη: Ένα κορίτσι από τη Συρία καταφεύγει στην Τουρκία, με προορισμό τη Σουηδία και την επανένωση με τις αδερφές και τους γονείς της. Μετά από μια επιδρομή από τις τουρκικές αρχές μετανάστευσης σώζεται από έναν από τους λαθρέμπορους που οργάνωσαν τη φυγή της. Το φαινομενικά αταίριαστο δίδυμο ξεκινά το δρόμο του προς την ελευθερία, σε ένα ταξίδι που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Σουηδία (2023, 102').

Οδηγίες για δωρεάν ελεύθερη online θέαση: Για να δει κάποιος δωρεάν την ταινία Έξοδος την Τρίτη 20 Ιουνίου, αρκεί να μπει στο cinobo.com, να δημιουργήσει λογαριασμό ή να συνδεθεί στον υπάρχοντα λογαριασμό του πατώντας Εγγραφή ή Σύνδεση αντίστοιχα στο μενού πάνω δεξιά. Αφού συνδεθεί με email και password, μπορεί να κλείσει το παράθυρο αγοράς συνδρομής, καθώς δεν χρειάζεται να έχει συνδρομή. Στη σελίδα Ταινίες, θα βρει την ταινία Exodus. Με τα ίδια στοιχεία συνδέεται από την εφαρμογή Cinobo σε smart TV και tablet/smartphone. Λεπτομέρειες εδώ.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos