Η Σάρον Στόουν ζητά όλοι οι συνεργάτες της στο γύρισμα να είναι πλήρως εμβολιασμένοι

Δημοσίευση: 3 Aug 2021, 02:20
Συντάκτης:

Μετά τον Σον Πεν πριν λίγο καιρό και η Σάρον Στόουν θέλει όλοι οι συνεργάτες της στη νέα της ταινία να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και υποστηρίζει πως δέχεται απειλές πως θα χάσει τη δουλειά της γι’ αυτό.

Η 63χρονη σταρ υποστηρίζει σε βίντεο της, πως δεν θα ξεκινήσει γυρίσματα στην Ατλάντα, ώσπου όλοι στο σετ να έχουν εμβολιαστεί.

«Θα ορθώσω ανάστημα για όλους εμάς. Αν θα πάω να εργαστώ πριν όλοι στην ταινία μου έχουν εμβολιαστεί; Όχι. Όχι δεν θα πάω» λέει η Σάρον Στόουν σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Deadline. «Απειλούμαι πως θα χάσω τη δουλειά μου. Ναι. Θα χάσω τη δουλειά μου δεν έχουν εμβολιαστεί όλοι στο γύρισμα; Ναι. Ναι θα μπορούσα. Θα ορθώσω ανάστημα για όλους εμάς ώστε κάθε γύρισμα στο οποίο μετέχουμε να αποτελείται μόνο από εμβολιασμένους; Ναι. Ναι θα το κάνω» είπε.

Σύμφωνα με το CNN, η συμφωνία της ένωσης εργαζομένων στον χώρο του θεάματος, δίνει τη δυνατότητα στους παραγωγούς να επιβάλουν τον εμβολιασμό σε ορισμένους ηθοποιούς και μέλη της ομάδας γυρισμάτων που εργάζονται σε πολύ κοντινή απόσταση.

Η Σάρον Στόουν έχασε γιαγιά και νονά από τον κοροναϊό, κινδύνευσαν ο άνδρας και η αδελφή της

Πριν έναν χρόνο, η πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου» ασκούσε έντονη κριτική στη διοίκηση Τραμπ για τη διαχείριση του κοροναϊού, αποκαλύπτοντας πως έχασε τη γιαγιά της και τη νονά της από την ασθένεια, ενώ με την Covid-19 πάλευαν και η αδερφή της με τον άνδρα της. «Σας λέω τι συμβαίνει με την οικογένειά μου. Η γιαγιά μου πέθανε από κοροναϊό και η νονά μου πέθανε από κορωνοϊό. Η αδερφή μου και ο άντρας της παλεύουν για την ζωή τους και η αδερφή μου δεν τα πάει καλά» έλεγε σε ανάρτησή της στο Instagram τον περασμένο Αύγουστο.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

St. Agatha

St. Agatha

Θα το βρείτε: Cinobo

Σύνοψη: Το «St. Agatha» διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1950 στη μικρή πόλη της Georgia....
9 ώρες