ΣΕΙΡΕΣ

"Η Ruby Rose δεν είναι αρκετά gay για να παίξει την Batwoman"

Δημοσίευση: 18 Aug 2018, 12:34
Συντάκτης:

Η Ruby Rose, ηθοποιός που θυμόμαστε από το Orange is the New Black αλλά και από ποικίλες δουλειές της, που προωθούν την LGBTQI κοινότητα, άκουσε το εξής ακραίο, πρόσφατα. Δεν είναι αρκετά λεσβία ώστε να παίξει τον ρόλο λεσβίας Batwoman στην ομώνυμη επερχόμενη τηλεοπτική σειρά!

<a href="/nea/batwoman-season-1-light-batman/61948">&quot;Batwoman&quot; season 1: Light Batman</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Batwoman" season 1: Light Batman

Αυτό αποφάσισαν να της προσάψουν, η οποία παρεμπιπτόντως έχει δηλώσει την σεξουαλικότητά της από την ηλικία των 12 και δεν πίστευε στα αυτιά της. Η Rose, που έχει περιγράψει τον εαυτό της ως gender fluid, επιβεβαίωσε πρόσφατα πως θα παίξει τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο ρόλο σε ταινία σούπερ ηρώων. Ενώ πολλοί γιόρτασαν αυτή την επιλογή, δεν έλειψαν και αυτοί που βρήκαν και λόγους να διαφωνήσουν, δηλώνοντας πως δεν έχει καμία σχέση με τον ρόλο, αφού δεν μοιράζεται ίδια χαρακτηριστικά με αυτόν. Το κύριο επιχείρημα φαίνεται να είναι πως η Rose δεν είναι «κανονική λεσβία» ενώ κάποιοι άλλοι δήλωναν πως ο ρόλος αφορά μία Εβραία και η Rose δεν είναι.

Ποικίλα σχόλια άρχισαν να εμφανίζονται στο twitter, όπως για παράδειγμα πως η Rose δεν εκπροσωπεί την ποικιλομορφία, αλλά πως επιλέχθηκε γιατί είναι λευκή αρκετά και «hot”, ώστε να μην προσβάλει την straight κοινότητα. Κάποια σχόλια κινήθηκαν εντός του πλαισίου πως μία έγχρωμη γυναίκα θα έπρεπε να επιλεγεί για τον ρόλο.

H Rose αποφάσισε να κατεβάσει τον λογαριασμό της, αλλά πριν το κάνει, δήλωσε πως σχόλια τέτοιου τύπου, είναι το λιγότερο γελοία. «Από πού προήλθε πάλι το ‘H Ruby δεν είναι λεσβία, άρα δεν μπορεί να είναι η Batwoman’; Δήλωσα τη σεξουαλικότητά μου από την ηλικία των 12 και τα τελευταία 5 χρόνια έχω να αντιμετωπίσω δηλώσεις τύπου ‘είναι πολύ gay’», δήλωσε η ίδια. «Όταν οι γυναίκες και οι μειονότητες ενώνουμε τις δυνάμεις μας, είμαστε ασταμάτητες. Όταν όμως θέλουμε να ρημάξουμε ο ένας τον άλλο, αυτό είναι πολύ πιο επίπονο. Αλλά, τι να πω, μου αρέσουν οι προκλήσεις».

Η Rose δήλωσε πως θα κάνει ένα διάλειμμα από το Twitter ώστε να εστιάσει στην δουλειά της. Ταυτόχρονα, αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως ο ρόλος της Batwoman, έτσι και η ίδια είναι vegan αλλά έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν και τους προσωπικούς της δαίμονες, προσπαθώντας να ανταπεξέλθει από την μανιακή κατάθλιψη. Η Rose δήλωσε στη συνέχεια σε μία δημοσίευση στο Instagram πως είναι “απίστευτα ενθουσιασμένη και νιώθει να την τιμούν” με τον ρόλο αυτόν. Πέθαινε να δει έναν τέτοιο χαρακτήρα στην τηλεόραση από όταν ήταν ένα νεαρό μέλος της LGBT κοινότητας.

Update 7/5/19: Aυτό είναι το πρώτο τρέιλερ. Η σειρά θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ