H «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν θα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους?
Συνεχώς μαθαίνουμε νέες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη και με ελληνικό ενδιαφέρον Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν.
ΣΧΕΤΙΚΑH Oδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν θα γυριστεί εξ'ολοκλήρου με IMAX
Όπως όλα δείχνουν, βάσει των τελευταίων ειδήσεων, θα είναι μια R-rated ταινία (ακατάλληλη για ανηλίκους).
Σύμφωνα με το Christopher Nolan Art and Updates, αυτό οφείλεται σε μια ερωτική σκηνή και στην ύπαρξη συντονιστή οικειότητας για τέτοιου είδους σκηνές. Παράλληλα, φωτογραφίες από τον προηγούμενο Μάρτιο έδειξαν μια πολύ βίαιη σκηνή ανάμεσα στους Μπένι Σάφντι και Λουπίτα Νιόνγκο που γυρίστηκε στο Κάστρο της Μεθώνης, οπότε και η βιαιότητα αναμένεται να είναι σαρωτική. Όλα αυτά φυσικά δεν πηγαίνουν κόντρα στο αρχικό ομηρικό κείμενο που φημίζεται και για την βιαιότητά του και τις ωμές περιγραφές αλλά και το σεξ και το γυμνό. Μόνο ο Οδυσσέας κάνει σεξ στο κείμενο με τουλάχιστον τρεις διαφορετικές γυναίκες.
Να θυμίσουμε πως ο Οπενχάιμερ με τις λίγες ερωτικές του σκηνές ήταν η πρώτη R-rated ταινία του Νόλαν, επομένως η Οδύσσεια θα είναι η δεύτερη στην φιλμογραφία του.
Περιμένουμε περισσότερα μόλις δούμε και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για να πάρουμε μια πιο ολοκληρωμένη γεύση του τι θα δούμε το καλοκαίρι του 2026.
ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων