Η νέα ταινία του Νάιτ Σιαμαλάν σε έχει στην πρίζα

Η νέα ταινία του Νάιτ Σιαμαλάν σε έχει στην πρίζα
Δημοσίευση: 27 Σεπτεμβρίου 2020, 03:26
Συντάκτης:

Mέχρι τώρα το μόνο που γνωρίζαμε για τη νέα ταινία του Νάιτ Σιαμαλάν ήταν το καστ, καθώς πριν μερικούς μήνες, ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ είχε προστεθεί στους ήδη κατοχυρωμένους Τόμαζιν ΜακΚένζι, Ελίζα Σκάνλαν, Βίκυ Κριπς, Νίκι Αμούκα Μπερντ, Κεν Λεούνγκ και Άλεξ Γουλφ.

Ο Ινδός δημιουργός που ενώ ποτέ δεν κατάφερε τελικά να ανταπεξέλθει στο και να δικαιώσει το hype της 6ης αίσθησης, έχει μια πολύ ιδιαίτερη ικανότητα να τραβά το ενδιαφέρον και οι ταινίες του να αποτελούν must.

Έτσι και τώρα με το νέο του φιλμ, καθώς αποκάλυψε τον τίτλο "Old", το αρχικό artwork για το επίσημο πόστερ της ταινίας, αλλά και την πρώτη φωτό από τα γυρίσματα.

Μαζί και την σύνοψη του φιλμ το οποίο βασίζεται στο κόμικ "Sandcastle" των Πιέρ Λεβί και Φρεντερίκ Πίτερς και εξελίσσεται σε μια παραλία στη μεσογειακή ακτή της Γαλλίας, όπου ένας βορειο-αφρικανός κατηγορείται για τον βιασμό μιας νεαρής κοπέλας. Ενώ όμως οι 13 παρευρισκόμενοι στην παραλία περιμένουν την αστυνομία να διελευκάνει την υπόθεση, αρχίζουν όλοι τους να γερνούν ξαφνικά και με ταχύτατους ρυθμούς, ώστε είναι πολύ αμφίβολο αν θα επιβιώσουν μέχρι το επόμενο πρωι. Σαν ο χρόνος να καλπάζει μόνο γι'αυτούς. Προσπαθούν να φύγουν από την παραλία, αλλά είναι αδύνατο, ενώ δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με κάποιον...

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ. 

Δημοσίευση: 27 Σεπτεμβρίου 2020, 03:26
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
3288
Tanweer
1939
Tanweer
1381
Spenztos
1000
Spentzos
760