Η μεγαλύτερη imax οθόνη του κόσμου κάνει πρεμιέρα με το No Time To Die

Δημοσίευση: 28 Σεπτεμβρίου 2021, 18:34
Συντάκτης:

Bond είναι αυτός, λογικό είναι να τον περιμένουν μεγαλεία.

<a href="/nea/terastio-oppenheimer-oriaka-horese-stoys-protzektores-imah/68460">Το "τεράστιο" Oppenheimer οριακά χώρεσε στους προτζέκτορες ΙΜΑΧ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο "τεράστιο" Oppenheimer οριακά χώρεσε στους προτζέκτορες ΙΜΑΧ

Είναι και αυτό που όλα σχεδόν τα σινεμά του κόσμου αναμένουν το «No time to die» την προσεχή Πέμπτη για να καταγράψουν την πρώτη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς στην μετά-covid εποχή, Αντιλαμβάνεστε ότι η πρεμούρα για την ταινία του Γκάρι Φουκουνάγκα (και την τελευταία για τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του 007) έχει χτυπήσει κόκκινο.

Μια από τις πρωτιές που θα ισχύσουν για το φιλμ, είναι πως η μεγαλύτερη i-max οθόνη στον κόσμο, αυτή στο Traumpalast Multiplex της γερμανικής πόλης Λέονμπεργκ, θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 30 Σεπτεμβρίου, προβάλλοντας τις νέες περιπέτειες του James Bond.

Με ύψος 21,03 μέτρα και πλάτος 38.16 μέτρα, η οθόνη είναι ελαφρώς πιο μεγάλη από ένα Boeing 737, ενώ ζυγίζει 227 κιλά και η χωρητικότητα της αίθουσας ανέρχεται σε 574 άτομα.

Για τις τεχνικές προδιαγραφές δεν το συζητάμε, ότι πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ ο συγκεριμένος πολυκινηματογράφος ετοιμάζεται εδώ και 2,5 χρόνια.

Με μεγάλο μέρος του φιλμ να έχει γυριστεί με imax 15/70 mm κάμερες, το πρώτο του θρυλικού franchise και την οθόνη να παίζει σε 1.90:1 ratio (που σημαίνει 26% περισσότερη εικόνα), καταλαβαίνετε ότι θα πρόκειται για πραγματική εμπειρία.   

Εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το "No time to die".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos