ΣΕΙΡΕΣ

Η «Lyanna Mormont» απαγορεύεται να δει το Game of Thrones!

Δημοσίευση: 7 Μαΐου 2019, 17:06
Συντάκτης:

Οι φανατικοί του Game of Thrones (και όσοι δεν διαθέτουν Nova) με το που θα ξημερώσει η Δευτέρα προσπαθούν να βρουν τρόπο να δουν το κάθε νέο επεισόδιο, ενώ μη νομίσετε ότι και όλοι οι ηθοποιοί που συμμετέχουν αποτελούν εξαίρεση από τον κανόνα: γνωρίζουν τι συμβαίνει μόνο στις σκηνές που παίζουν.

<a href="/nea/ivo-anakoinose-nea-seira-apo-ton-kosmo-toy-game-thrones/68074">Το ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones

Σε μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, την Μπέλα Ράμσεϊ ή αν προτιμάτε Λιάνα Μόρμοντ, δεν επιτρέπεται να το δει. Η 15χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι γονείς της τής απαγορεύουν κατηγορηματικά να δει την σειρά:

 «Μάλλον θα την δω όταν γίνω 18. Ακόμα και τα λίγα επεισόδια που με έχουν αφήσει να δω, υπήρχαν σκηνές που η μαμά και ο μπαμπάς έμπαιναν μπροστά στην τηλεόραση για να μην μου επιτρέψουν να δω κάτι που δεν έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά στην Daily Star.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILER για τον 8ο κύκλο της σειράς

Συμπληρώνοντας μάλιστα, είπε: «Μου επέτρεψαν πάντως να δω τον εαυτό μου να σκοτώνεται πριν από λίγες ημέρες. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω οτι ήταν εκπληκτική σκηνή. Αν είναι να πεθάνεις στο Game Of Thrones, τουλάχιστον πέθανε καλά. Υπήρχαν πολλοί θάνατοι, οπότε είμαι χαρούμενη που μου έδωσαν ένα τέτοιο ηρωικό θάνατο. Είμαι ευγνώμων για αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos