Η Κέιτ Ουίνσλετ έσπασε το υποβρύχιο ρεκόρ του Τομ Κρουζ

Δημοσίευση: 12 Νοε. 2020, 03:20
Συντάκτης:

Toυς εξουθενώνει τους ηθοποιούς του ο Τζέιμς Κάμερον στα γυρίσματα των νέων Avatar και τους αναγκάζει να φτάνουν στα όριά τους. 

<a href="/nea/o-tom-kroyz-sti-nea-tainia-toy-alehantro-iniaritoy/69490">O Tομ Κρουζ στη νέα ταινία του Αλεχάντρο Ινιάριτου</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Tομ Κρουζ στη νέα ταινία του Αλεχάντρο Ινιάριτου

Πρν λίγες ημέρες σας είχαμε γράψει για το φοβερό επίτευγμα της Σιγκούρνι Ουίβερ στα γυρίσματα του Avatar 2. Η 71χρονη ηθοποιός κατάφερε μετά από σκληρή εκπαίδευση να ισοφαρίσει το αντίστοιχο ρεκόρ του Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του «Mission Impossible: Rogue Nation» και να κρατήσει την αναπνοή της κάτω από το νερό για 6 ολόκληρα λεπτά. 

Ήρθε η Κέιτ Ουίνσλετ να το συντρίψει: Κατά τη διάρκεια των ίδιων γυρισμάτων, η 45χρονη Αγγλίδα κράτησε την αναπνοή της για επτά λεπτά και 14 δευτερόλεπτα! Και μάλιστα σε συνέντευξή της δήλωσε ξεκάθαρα υπερήφανη:

«Είναι αστείο γιατί δεν διαβάζω κριτικές και τις ειδήσεις στα νέα. Οπότε κόσμος με συναντούσε και έλεγε: "Θεέ μου, επτά λεπτά και 14 δευτερόλεπτα; Πώς;" κι εγώ έλεγα "Συγγνώμη. Τι έγινε; Που το ξέρετε αυτό;". Ηταν μια φανταστική στιγμή και είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου αν και είναι κάτι που δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω ξανά. Συνέβη μετά από τέσσερις εβδομάδες έντονης προπόνησης και ήταν μέσα σε μια δεξαμενή. Αλλά ήταν υπέροχα. Είμαστε πολύ τυχεροί οι ηθοποιοί που μπορούμε να μαθαίνουμε νέες δεξιότητες»

Πως τον πετσόκοψες έτσι Κέιτ; 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos