Η Κάρεϊ Μάλιγκαν στη νέα ταινία του Χρήστου Νίκου!

Δημοσίευση: 26 Ιαν. 2021, 22:15
Συντάκτης:

Τα «Μήλα» του Χρήστου Νίκου έχουν αρέσει και ακουστεί πολύ την φετινή σεζόν και το οσκαρικό του buzz μεγαλώνει έπειτα από την πρεμιέρα της ταινίας στην Βενετία, αλλά και τον ενθουσιασμό της Κέιτ Μπλάνσετ με το φιλμ, ώστε να αναλάβει καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού.

<a href="/synenteyxeis/hristos-nikoy-ola-einai-sto-myalo-mas/68987">Χρήστος Νίκου: "Όλα είναι στο μυαλό μας"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΧρήστος Νίκου: "Όλα είναι στο μυαλό μας"

Tα "Μήλα" αποκτούν οσκαρικό μομέντουμ.

Η συνεργασία του Έλληνα δημιουργού με την Αυστραλέζα σταρ θα συνεχιστεί και στην επόμενη ταινία του, η οποία θα αποτελέσει το αγγλόφωνο ντεμπούτο του.

Η Κέιτ Μπλάνσετ θα είναι παραγωγός και στο «Fingernails» λοιπόν, μαζί με την Κόκο Φραντσίνι (Τhe hateful eight, Mrs. America) και τον Άντριου Άπτον (Carol, Stateless), στο οποίο -όπως έγραψε πρώτο το Deadline- θα πρωταγωνιστήσει η Κάρεϊ Μάλιγκαν!

Η 35χρονη Λονδρέζα ηθοποιός (που φέτος πρωταγωνιστεί στο indie «Promising young woman» και η ερμηνεία της ακούγεται πολύ) θα είναι επίσης παραγωγός. Στο «Fingernails» θα υποδυθεί την Άννα που υποπτεύεται ότι η πολύχρονη σχέση της δεν είναι όπως ακριβώς δείχνει. Στην προσπάθειά της να βελτιώσει την κατάσταση, θα εργαστεί -κρυφά- σε ένα μυστηριώδες ινστιτούτο που ερευνά τρόπους για να ελέγξει και να αναζωπυρώσει τον χαμένο ρομαντισμό και την αγάπη σε ζευγάρια των οποίων η σχέση έχει φθαρεί.

Η κριτική του MOVE IT για το "Promising young woman".

 «Το Fingernails εξερευνά την εμπειρία του να ερωτεύεσαι σε μια εποχή που μια σχέση, ένα ειδύλλιο, έχει εξελιχθεί σε κάτι ασαφές, περίπλοκο και μάλλον άπιαστο», σχολίασε ο Χρήστος Νίκου, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον συνεργάτη του από τα «Μήλα», Σταύρο Ράπτη και τον Άγγλο θεατρικό συγγραφέα Σαμ Στάινερ και πρόσθεσε: «Αναπτύξαμε τον κεντρικό ρόλο, έχοντας στο υαλό μας την Κάρεϊ Μάλιγκαν και είμαστε ενθουσιασμένοι που είπε αμέσως το ναι. Η Κάρεϊ είναι τρομερά ταλαντούχα, με μια μαγνητική παρουσία και πρέπει να πω ότι με συνεπήρε με την ερμηνεία της στο “Promising Young Woman”. Aνυπομονώ να συνεργαστώ με τους παραγωγούς μου και να δρομολογήσουμε την ταινία!»

Η κριτική του MOVE IT για τα "Μήλα".

Να θυμίσουμε ότι η Κάρεϊ Μάλιγκαν (μην ξεχναμε τους ρόλους της σε «Drive», «Shame», «Τhe Great Gatsby» μεταξύ άλλων…) έχει προταθεί για Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου στο «An education», ενώ την προσεχή Παρασκευή 29/1 θα στριμάρει στο Netflix το «The dig» όπου συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Ρέιφ Φάινς.

Τι καλά που θα ήταν να κρατούσε και ένα ρόλο για την Κέιτ Μπλάνσετ. Λέμε εμείς τώρα. Kαι το ρωτήσαμε, για να μη λέτε! Η απάντηση από τον σεναριογράφο του "Fingernails", Σταύρο Ράπτη: "'Οχι, δεν υπάρχει ρόλος σε αυτο το σενάριο για την Κέιτ Μπλάνσετ, αλλά επιφυλασσόμαστε για το μέλλον.."

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos