Η καλύβα του σερίφη από το «Stranger Things» έγινε escape room

Η καλύβα του σερίφη από το «Stranger Things» έγινε escape room
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ To Move It σας πάει Berlinale
Δημοσίευση: 9 Aug 2019, 19:17
Συντάκτης:

To «Stranger Things» αποτελεί ξεκάθαρα ένα pop τηλεοπτικό φαινόμεον της τελευταίας διετίας με εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς θεατές/θαυμαστές και όπως κάθε τέτοιο, οι δημιουργοί του φροντίζουν να το αξιοποιήσουν εμπορικά μέχρι εκεί που δεν μπορούν οι περισσότεροι να φανταστούν.

ΣΧΕΤΙΚΑStranger Things πάρτυ στην Αθήνα

Ένα… αξεσουάρ της σειράς για το οποίο βρέθηκε συγκεκριμένος τρόπος εκμετάλλευσης, είναι η ξύλινη καλύβα του Σερίφη Χόπερ.

Η ξύλινη καλύβα, που ήταν από τους βασικούς τόπους γυρισμάτων της τρίτης σεζόν της σειράς του Netflix – είχαμε πολλές σκηνές τόσο με τον Χόπερ (Ντέιβιντ Χάρμπορ) όσο και με την Ιλέβεν (Μίλι Μπόμπι Μπράουν) και τους φίλους της – λειτουργεί πλέον ως escape room με γρίφους εμπνευσμένους από τη σειρά.

Η καλύβα βρίσκεται εντός του θεματικού πάρκου περιπέτειας Sleepy Hollow Farm, στο Πάουντερ Σπρινγκς της πολιτείας Τζόρτζια των ΗΠΑ, λίγο έξω από την πρωτεύουσα Ατλάντα. Η εταιρεία Escape Woods που λειτουργεί εντός του θεματικού πάρκου, τη μετέτρεψε φέτος σε escape room για μια εμπειρία που κοστίζει 33 δολάρια ανά άτομο.

Δημοσίευση: 9 Aug 2019, 19:17
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Odeon
16044
Seven
11166
Feelgood
8894
Village
8085