Η επιστροφή της Εύα Γκριν στην μικρή οθόνη περιέχει... μαγεία

Η επιστροφή της Εύα Γκριν στην μικρή οθόνη περιέχει... μαγεία
Δημοσίευση: 23 Μαΐου 2020, 13:24
Συντάκτης:

Την μίνι σειρά "The Luminaries" που διαδραματίζεται στη Νέα Ζηλανδία του 19ου αιώνα και βασίζεται σε σενάριο της βραβευμένης με Booker συγγραφέως του ομώνυμου βιβλίου Έλενορ Κάτον, προβάλλει η CosmoteTV.

ΣΧΕΤΙΚΑΗ CosmoteTV ξεκινά μαραθώνιο με σειρές την Πρωτομαγιά

H Eύα Γκριν πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία αγάπης, δολοφονιών και εκδίκησης, καθώς άνθρωποι από όλο τον κόσμο κατευθύνονται εκείνη την εποχή στη Νέα Ζηλανδία για να αναζητήσουν μία καλύτερη τύχη και να φτιάξουν περιουσία την περίοδο που έμεινε γνωστή ως «Ο Πυρετός του Χρυσού». Παράλληλα, τα επεισόδια σκιαγραφούν τη βικτωριανή κοινωνία των αποικιών, την ενασχόληση των ανθρώπων με τα ζώδια, τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος και τη μοίρα, τις δολοπλοκίες και την ανθρώπινη απληστία. Η ιστορία ακολουθεί την νεαρή Άννα (Ιβ Χιούσον - Bridge of Spies, Robin Hood), που εγκαταλείπει τη Μ. Βρετανία και πηγαίνει στην Νέα Ζηλανδία για να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή. Εκεί θα γνωρίσει τον Έμερι (Χιμές Πατέλ - Yesterday). Η συνάντηση αυτή θα πυροδοτήσει ένα περίεργο είδος μαγείας που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει. 

Το Σάββατο 30/5, στο pop up κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD θα πραγματοποιηθεί μαραθώνιος της σειράς, καθώς θα προβληθούν ξανά τα δύο πρώτα επεισόδιά της, ενώ τα υπόλοιπα 4 θα κάνουν πρεμιέρα αμέσως μετά back to back. Έπειτα από την προβολή τους, τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά, για θέαση στον δωρεάν on demand κατάλογο της COSMOTE TV (υπηρεσία COSMOTE TV Plus).

Δημοσίευση: 23 Μαΐου 2020, 13:24
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

A million little pieces

A million little pieces

Ο Frey (Aaron Taylor-Johnson) είναι εθισμένος στα ναρκωτικά. Ύστερα από ένα ατύχημα, ο αδερφός...
9 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463