Η Ελληνική Ταινία Scopophilia στο Comic-Con International

Δημοσίευση: 23 Μαΐου 2019, 21:08
Συντάκτης:

Το εξαιρετικό σερί των ελληνικών κινηματογραφικών παρουσιών στο διάσημο φεστιβάλ Comic-Con Inernational, συνεχίζεται. Πέρυσι ήταν το "9023", το 2017 το "Not Alone",  το 2016 το "White Collar" φέτος το "Scopophilia".

ΣΧΕΤΙΚΑΒραβείο στις ΗΠΑ για την πρώτη ελληνική computer screen ταινία

Η ελληνική ταινία μεγάλου μήκους, Scopophilia, έγινε δεκτή στο Comic-Con International και θα διαγωνιστεί ανάμεσα σε 10 ταινίες από όλο τον κόσμο για το βραβείο καλύτερης ταινίας Horror/Suspense. Το Comic-Con International, το οποίο πραγματοποιείται κάθε Ιούλιο στο San Diego των Ηνωμένων Πολιτειών, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα event της pop κουλτούρας παγκοσμίως. Κάθε χρόνο, παρουσιάζονται όλες οι πολυαναμενόμενες ταινίες και σειρές της χρονιάς, ενώ παράλληλα παρευρίσκονται και κάποιοι από τους μεγαλύτερους stars του Hollywood.

Η εν λόγω συμμετοχή αποτελεί μεγάλη διάκριση για το Scopophilia, το οποίο συνεχίζει τη δυναμική του πορεία! Η ταινία ξεκίνησε από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, όπου απέσπασε το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής Νεότητας, ενώ την πρεμιέρα της ακολούθησαν αρκετές επίσημες συμμετοχές σε σημαντικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Άξιο αναφοράς είναι ότι πριν λίγες ημέρες, το Scopophilia συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Maryland, στις ΗΠΑ, όπου και κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Περισσότερα για το φιλμ και το τρέιλερ εδώ.

Μια αποκλειστική σκηνή της ταινίας:

Δημοσίευση: 23 Μαΐου 2019, 21:08
Συντάκτης:
ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Black Mirror" season 5: Η πιο αδύναμη

Με το Bandersnatch να κάλυπτει το κενό προ μηνών, περισσότερο με το εντυπωσιακό αφηγηματικό...
16 ώρες

"Delhi crime" season 1: Πετυχαίνει τον σκοπό του

Το 2012 ήταν η χρονιά που  θα έφερνε μεγάλες αλλαγές στην Ινδία· ο κόσμος...
20 ώρες

Κέιτ Μπλάνσετ: «Δεν με πλησίαζε ο σύζυγος μου όταν έπαιξα τον Μπομπ Ντίλαν»

Η Κέιτ Μπλάνσετ αποκάλυψε πως η μεταμόρφωση της σε Μπομπ Ντίλαν το 2007 για...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
12807
Tulip
10602