Η Άνα Ντε Αρμάς είναι η Μέριλιν Μονρόε

Δημοσίευση: 18 Μαρτίου 2019, 14:36
Συντάκτης:

Ο Άντριου Ντόμινικ (Killing Them Softly, The Assassination of Jesse James) προσπαθεί να κάνει ταινία για την Μέριλιν Μονρόε εδώ και μια δεκαετία περίπου.

<a href="/multimedia-trailer/treiler-gia-ntokimanter-toy-nik-keiv-apo-ton-antrioy-ntominik/66197">Τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Νικ Κέιβ από τον Άντριου Ντόμινικ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Νικ Κέιβ από τον Άντριου Ντόμινικ

Αρχικά είχε επιλέξει τη Ναόμι Ουάτς για πρωταγωνίστρια, όταν αυτή αποχώρησε καθώς η παραγωγή δεν προχωρούσε, στράφηκε προς την Τζέσικα Τσαστέιν. Τελικά, πριν μερίπου ενάμιση χρόνο είχε έρθει σε καταρχήν συμφωνία με το Νetflix για να του χρηματοδοτήσει το project, η οποία δείχνει ότι τελικά οριστικοποιήθηκε και το φιλμ θα προχωρήσει (σε παραγωγή του στενού του φίλου, Μπραντ Πιτ). 

Και όχι μόν αυτό, αλλά βρήκε και την πρωταγωνίστριά του. Η Άνα Ντε Αρμάς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να υποδυθεί την μυθική σταρ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. H 31χρονη Κουβανή κουκλάρα έγινε γνωστή από το "Knock Knock" του Ιλάι Ροθ, όταν με την Λορένζα Ίζο προσπάθησαν να ξελογιάσουν τον Κιάνου Ριβς, ενώ πριν την δούμε σαν την φίλη ολόγραμμα του Ράιαν Γκόσλινγκ στο "Blade Runner 20149", είχε δεύτερους ρόλους στα Hands Of Stones & War Dogs, ενώ βρίσκεται στο καστ του επερχόμενου "Yesterday" από τον Ντάνι Μπόιλ.

Ο Ντόμινικ εμφανίστηκε τρομερά αισιόδοξος για την ταινία του: "Είναι ένα όνειρο ζωής για εμένα. Πιστεύω πως θα είναι μια από τις καλύτερες ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ, θα είναι μια ταινία για την ανθρώπινη κατάσταση. Θα αφηγείται μια ιστορία για το πως ένα παιδικό τραύμα διαμορφώνει έναν ενήλικα ο οποίος διαχωρίζει την προσωπική του κατάσταση από την δημόσια εικόνα του. Είναι βασικά μια ιστορία για κάθε άνθρωπο, αλλά χρησιμοποιεί μια αίσθηση συσχέτισης που έχουμε με κάτι πολύ οικείο. Μου φαίνεται ότι κάτι πολύ δυνατό. Νομίζω ότι το έργο έχει πολλές πραγματικά συναρπαστικές δυνατότητες".

Update: Αυτό είναι το επίσημο teaser για το Blonde που θα είναι ακατάλληλο κάτω των 17 και αναμένεται να στριμάρει στην πλατφόρμα του Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου. Στο καστ επίσης οι Μπόμπι Καναβάλε, Άντριεν Μπρόντι, Τζουλιάν Νίκολσον. Η  Άνα Ντε Άρμας μοιάζει εκθαμβωτική, αλλά και την ίδια στιγμή τρομερά εύθραστη: 

Update: Επιτέλους, το επίσημο τρέιλερ δόθηκε στην δημοσιότητα και δείχνει ότι θα δούμε κάτι σπουδαίο, με την Άνα Ντε Άρμας να κόβει την ανάσα στον ρόλο της Μέριλιν...

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos