Το HBO προσφέρει δωρεάν ταινίες και σειρές

Το HBO προσφέρει δωρεάν ταινίες και σειρές
Δημοσίευση: 3 Απριλίου 2020, 19:07
Συντάκτης:

Καραντίνα, αλληλεγγύη όλων μαζί απέναντι στην πανδημία, εφευρετικότητα για να περνάει η ώρα, προνοητικότητα και καλή πρόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ"Run" season 1: Γλυκόπικρο road trip

Το ΗΒΟ προστίθεται στην λίστα των δημιουργών ή των παρόχων υλικού που ευαισθητοποιούνται και συνεισφέρουν στο δωρεάν κινηματογραφικό περιέχομενο τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας.

Διαθέτει από σήμερα περισσότερες από 500 ώρες προγράμματος ελεύθερο για πρόσβαση και streaming για όσο διαρκέσει η καραντίνα, στα HBO NOW και HBO GO, χωρίς συνδρομή.

Ξεχωρίσαμε: από σειρές, όλες οι σεζόν των Sopranos, The Wire, Veep, Succession, Barry, Silicon Valley, Six Feet Under, True Blood, από ντοκιμαντέρ τα The Apollo, McMillions, Elvis Presley: The searcher, ενώ από ταινίες, The Lego Movie 2, Crrazy, Stupid, Love, Midnight Special, Sucker Punch, Unknown.

Το υλικό θα είναι διαθέσιμο για θέαση στις εφαρμογές HBO NOW & HBO GO που θα μπορεί κανείς να βρεί στα αντίστοιχα site HBONOW.com & HBOGO.com και αξίζει να αναφερθεί πως είναι κάτι που το ΗΒΟ κάνει για πρώτη φορά στα 48 χρόνια λειτουργίας του. 

Το πρόγραμμα του ΗΒΟ στην Ελλάδα μπορείτε να το παρακολουθείτε από την Vodafone TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mudbound

Mudbound

Σύνοψη: Η οικογένεια McAllan έχει μόλις αφήσει την ήρεμη, πολιτισμένη ατμόσφαιρα του Μέμφις και βρίσκεται...
1ώρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463