European Media

H πρώτη μουσουλμάνα ηρωίδα της Marvel έχει την δική της σειρά

Δημοσίευση: 16 Μαρτίου 2022, 13:23
Συντάκτης:

Mπορεί η πανδημία να καθυστέρησε την ετοιμασία της σειράς για έναν περίπου χρόνο, αλλά το «Ms. Marvel» είναι πλέον γεγονός και η πρώτη μουσουλμάνα ηρωίδα της Marvel έχει την δική της σειρά (6 επεισοδίων) που θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 8 Ιουνίου.

<a href="/nea/bear-telos-den-fernei-lytrosi/73839">"The bear": Το τέλος δεν φέρνει λύτρωση</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The bear": Το τέλος δεν φέρνει λύτρωση

H πρωτοεμφανιζόμενη Ιμάν Βελάνι θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο της Καμάλα Καν (Ms. Marvel), μια Πακιστανο-Αμερικανής έφηβης κοπέλας από το Νιού Τζέρσεϊ που αποκτά υπερδυνάμεις και πολεμά το οργανωμένο έγκλημα.

Η ηρωίδα της Ms Marvel εμφανίστηκε στο χαρτί για πρώτη φορά το 2013, το υπόλοιπο καστ αποτελείται από επίσης άγνωστα ονόματα, την παραγωγή έχει αναλάβει η Μπίσα Άλι του Loki και κάπως έτσι η 6η σειρά της Marvel για το Disney+ είναι γεγνονός και έχει βιντεοκλιπίστικο τρέιλερ με σάουντρακ Weeknd και «Blinding Lights».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
21536
Spentzos
17066
L'Etranger, από την Spentzos L'Etranger, από την Spentzos