H Lena Headey επιστρέφει στο ΗΒΟ

Δημοσίευση: 4 Μαΐου 2021, 18:13
Συντάκτης:

Η Lena Headey επιστρέφει στην συχνότητα του ΗΒΟ.

<a href="/nea/true-detective-s04-den-les-ohi-se-ayti-ti-seirara/69389">"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα

Η Σέρσεϊ Λάνιστερ του Game Of Thrones θα συνεργαστεί ξανά με τον αμερικάνικο streaming πάροχο, αυτή την φορά στην μίνι σειρά The White House Plumbers, που ασχολείται με το σκάνδαλο Watergate, το διαβόητο πολιτικό σκάνδαλο στις Η.Π.Α επί κυβέρνησης Richard Nixon, ο οποίος είχε εγκρίνει μυστικές επιχειρήσεις για να αμαυρώσει την προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατικών και παράλληλα συμμετείχε στην προσπάθεια συγκάλυψης τους.

Στο πρωταγωνιστικό καστ συναντάμε επίσης τον Woody Harrelson, τον Justin Theroux και τον Domhnall Gleeson, ενώ την σειρά τρέχουν οι παραγωγοί του «Veep», Alex Gregory και Peter Huyck, μαζί με τον David Mandel που θα σκηνοθετήσει τα επεισόδια.

Το The White House Plumbers» αφηγείται “την αληθινή ιστορία των πολιτικών σαμποτέρ του Nixon και “εγκεφάλων” του Watergate, E. Howard Hunt (Harrelson) και G. Gordon Liddy (Theroux), που τελικά ανέτρεψαν την κυβέρνηση, την οποία προσπαθούσαν να προστατέψουν”.

Η Headey θα υποδυθεί την Dorothy Hunt. Μητέρα 4 παιδιών και βοηθός της CIA , προσπαθεί να διατηρήσει ενωμένη την οικογένειά της, ενώ βρίσκεται αναμειγμένη στις περιπέτειες του συζύγου της.

Update: Αυτό είναι το τρέιλερ. Η σειρά αναμένεται τον Μάρτιο του 2023. 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos