Το Greece International Film Festival επιστρέφει

Δημοσίευση: 2 Οκτ. 2023, 14:21
Συντάκτης:

Το Greece International Film Festival (Open Air) ανοίγει για δεύτερη φορά τις πόρτες του στο κοινό για να παρουσιάσει ταινίες της εγχώριας και παγκόσμιας παραγωγής.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Οκτωβρίου στον θερινό κινηματογράφο "Ciné Άλιμος" και θα φιλοξενήσει ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από όλον τον κόσμο. Στο φεστιβάλ θα προβληθούν ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, animation και βίντεο κλιπ Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών.

Σημαντικός αριθμός ταινιών θα κάνει την παγκόσμια και ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στη χώρα μας.

Επίσης, στο φεστιβάλ θα μετάσχουν και κινηματογραφικά σενάρια.

Το Greece International Film Festival φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ όλων των καλλιτεχνών, των σκηνοθετών, των σεναριογράφων και των παραγωγών της διεθνούς και εγχώριας κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Μια ξεχωριστή θέση στις δράσεις του Greece International Film Festival καταλαμβάνει το Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών και Σεναρίων το οποίο υποστηρίζει τα νέα καλλιτεχνήματα ώστε να βρουν τον δρόμο τους και να συναντήσουν το κοινό τους.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 19:30 και θα έχουν διάρκεια μέχρι τις 24:00 και τις δύο ημέρες. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρία και ανοιχτός σε όλες τις κοινωνικές ομάδες. Aκολουθεί το πρόγραμμα προβολών και το τρέιλερ του φεστιβάλ: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10128
Tanweer
5947
Film Group
2726
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos