Αν γκουγκλάρεις «κακοί σεναριογράφοι», τι βγάζει πρώτο;

Δημοσίευση: 7 Ιουλίου 2019, 14:50
Συντάκτης:

Με όλον τον ντόρο που έγινε σχετικά με την 8η και τελευταία σεζόν του «Game Of Thrones» και τα αρνητικά στην μεγάλη πλειοψηφία τους, σχόλια που καταγράφηκαν για τον τρόπο που προσέγγισαν σεναριακά τον τελικό κύκλο της δημοφιλέστερης σειράς του πλανήτη, οι ίδιοι οι δημιουργοί της, δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση το παρακάτω αποτέλεσμα.

<a href="/nea/ivo-anakoinose-nea-seira-apo-ton-kosmo-toy-game-thrones/68074">Το ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones

Αν γκουγκλάρεις την έκφραση «bad writers (κακοί συγγραφείς), μέχρι πριν λίγο καιρό σου έβγαζε πρώτη μια φωτό του διδύμου Μπενιόφ και Βάις με link που οδηγούσε σε post του Reddit, με τίτλο «Bad writers. Upvote this post so its the first result when you google ‘Bad writers».

Μέχρι που πριν λίγες εβδομάδες το ανακάλυψαν στο επίσημο fan site του GoT, «Winter Is Coming» και πλέον προβάλει στην αρχή των αποτελεσμάτων αυτό που θα διαπιστώσετε μόνοι σας.

Επαναλαμβάνυμε, λογική η εξέλιξη με το διαδικτυακό «μένος» των θεατών και μην ξεχνάμε τις δύο online petitions που επίσης προκάλεσαν συζητήσεις: μία για να γυριστούν ξανά τα 6 επεισόδια της 8ης σεζόν με διαφορετικούς σεναριογράφους και μία για να παραιτηθούν από την επερχόμενη τριλογία των Star Wars, της οποίας το θαυματουργό δίδυμο έχει αναλάβει τα ηνία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos