Για τη διάσωση του Σινέ Αλεξάνδρα στην Καλλιθέα

Δημοσίευση: 22 Απριλίου 2024, 19:16
Συντάκτης:

Πριν δύο ημέρες, η διεύθυνση του χειμερινού κινηματογράφου “Σινέ – Αλεξάνδρα” ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι η Τετάρτη 24 Απριλίου θα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας της αίθουσας, καθώς ο ιδιοκτήτης του χώρου επέλεξε να μην ανανεώσει τη σύμβαση με τους διαχειριστές του κινηματογράφου. Δεν γνωρίζουμε αν το “Σινέ-Αλεξάνδρα”, η τελευταία χειμερινή κινηματογραφική αίθουσα της Καλλιθέας, παύσει οριστικά να λειτουργεί ως σινεμά.

Τα τελευταία 9 χρόνια, το “Σινέ-Αλεξάνδρα” είναι ένας ζωντανός χώρος πολιτισμού και μια υγιής επιχείρηση, που κατόρθωσε, σε δύσκολες εποχές για το σινεμά, να προσελκύσει το κοινό της Καλλιθέας (και όχι μόνον), με ένα ισορροπημένο, ποιοτικό αλλά και δημοφιλές πρόγραμμα, που καλύπτει όλες τις προτιμήσεις των θεατών, από απαιτητικούς σινεφίλ, έως οικογένειες και παιδιά. Αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού, όπου οι εργαζόμενοι, με το χαμόγελο και την άψογη εξυπηρέτηση, κατάφεραν να αναπτύξουν προσωπικές σχέσεις με τους θεατές, οι οποίοι συχνά επιλέγουν την κινηματογραφική αίθουσα για τις οικογενειακές τους εξόδους.

Oι κάτοικοι της περοχής προχώρησαν σε ένα i=online ψήδισμα γα την συγκέντρωση υπογραφών ώστε να διασωθεί ο κινηματογράφος.  Σαν πρώτη κίνηση, θα συγκεντρωθούν την Τετάρτη 24 Απριλίου (τελευταία ημέρα λειτουργίας της αίθουσας), στις 18.30, μπροστά από το “Σινέ-Αλεξάνδρα” (Κρέμου 141, Καλλιθέα) σε ένδειξη υποστήριξης και διαμαρτυρίας. Επίσης, καλούν όποιον/α συμφωνεί, να προσυπογράψει αυτό το κείμενο, με το όνομα και την ιδιότητά του/της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
6338
Spentzos
5678
Feelgood
4647
Tanweer
2881
Animal Kingdom, από την Spentzos Animal Kingdom, από την Spentzos