"Έτερος εγώ": η ελληνική crime σειρά που θα κολλήσεις

"Έτερος εγώ": η ελληνική crime σειρά που θα κολλήσεις
Δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2019, 14:39
Συντάκτης:

Να και κάποια καλά (και αναπάντεχα) νέα για την ελληνική τηλεοπτική παραγωγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ"Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές": Αξίζει το binge watching

Το "Έτερος εγώ" του Σωτήρη Τσαφούλια (που απέσπασε ικανοποιητκές κριτικές και θερμή υποδοχή από το κοινό κατά την έξοδό του στις αίθουσες πριν 2 χρόνια, θα συνεχιστεί, αλλά αυτή την φορά (αφουγκραζόμενο τα σημεία των καιρών) ως τηλεοπτική σειρά. Το Έτερος Εγώ Κεφάλαιο ΙΙ: Χαμένες Ψυχές ολοκλήρωσε γυρίσματα και θα το δούμε σύντομα.

Η σειρά εστιάζει σε μια σειρά από δολοφονίες οι οποίες θορυβούν τις αστυνομικές αρχές, καθώς άγνωστα σύμβολα εντοπίζονται σε κάθε τόπο εγκλήματος. Όταν όλα τα στοιχεία των ερευνών γύρω από τον δράστη σκιαγραφούν το προφίλ ενός serial killer, επιστρατεύεται -για ακόμα μία φορά- ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας, Δημήτρης Λαϊνης. Ο καθηγητής καλείται να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις συνεχόμενες δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων και να λύσει ακόμα ένα μυστήριο.

Το σενάριο είναι των Σωτήρη Τσαφούλια (ο οποίος θα έχει και την σκηνοθεσία), Κατερίνα Φιλιώτου, ενώ πρωταγωνιστούν οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, στον ρόλο του καθηγητή Λαϊνη, ο Μάνος Βακούσης, που υποδύεται τον υπαρχηγό της αστυνομίας Απόστολο Μπαρασόπουλο και ο Πέτρος Λαγούτης. Στη σειρά επίσης εμφανίζονται οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου, Σπύρος Παπαδόπουλος.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Αττική και Κρήτη. Η παραγωγή είναι από την COSMOTE TV με 8 επεισόδια και θα προβληθεί από το συνδρομητικό μέσα στο 2019. 

Θυμίζουμε εδώ τον αδιανόητο λόγο για τον οποίο η πρώτη ταινία είχε αποσυρθεί ξαφνικά από τις αίθουσες.

Update 24/5/19: Πρεμιέρα 16 Ιουνίου στην Cosmote TV. Από την Δευτέρα 8/7 έως και τις 15/7, τα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται κάθε βράδυ στις 23.00, στο COSMOTE CINEMA  4HD. Δόθηκαν στην δημοσιότητα 4 clips.

Θυμηθείτε εδώ το πετυχημένο προ ημερών, διαφημιστικό. 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Calm with horses

Calm with horses

Βρισκόμαστε σε μια μικρή ιρλανδέζικη πόλη. Είναι μουντά και βροχερά και κανένας δεν έρχεται...
3 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463