"Eric": Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς αναζητά τον γιο του στο Netflix

Δημοσίευση: 8 Μαΐου 2024, 13:58
Συντάκτης:

O Mπένεντικτ Κάμπερμπατς επιστρέφει σε πρωταγωνιστικό τηλεοπτικό ρόλο για 3η φορά στην καριέρα του, μετά το "Sherlock", αλλά και το "Patrick Melrose" που ακολούθησε το 2018. 

<a href="/nea/i-2i-sezon-maestro-xekinise-se-mega-kai-netflix/69887">Η 2η σεζόν Maestro ξεκίνησε σε Mega και Netflix</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ 2η σεζόν Maestro ξεκίνησε σε Mega και Netflix

Αυτή τη φορά θα τον δούμε στη σειρά του Netflix, με τίτλο "Eric", στο ρόλο ενός πατέρα που θα αναδημιουργήσει τον φανταστικό φίλο του γιού του, στην προσπάθειά του να τον βρει.

Το σενάριο μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1980. Ακολουθεί την αναζήτηση ενός πατέρα για τον εννιάχρονο γιο του, όταν εξαφανίζεται ένα πρωί στο δρόμο για το σχολείο. Ο Vincent, ένας από τους κορυφαίους κουκλοπαίκτες της Νέας Υόρκης και δημιουργός του δημοφιλούς παιδικού τηλεοπτικού σόου, "Good Day Sunshine", προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απώλεια του γιου του, Edgar, βυθίζεται όλο και περισσότερο στη στεναχώρια και αρχίζει να μισεί τον εαυτό του και να νιωθει ενοχές για την εξαφάνιση του Edgar, προσκολλάται στα σχέδια του γιου του όπου κυριαρχεί μια μπλε μαριονέτα τέρας, ο Eric, η οποία πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει να βρει τον γιο του, αν την δημοσιεύσει. Σταδιακά όμως αποξενωνεται από την οικογένειά του και γίνεται ολοε΄να και λιγόερο συνεργάσιμος με τους ντετέκτιβ που προσπαθούν να τον βοηθήσουν.

Η μίνι σειρά 6 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 30 Μαΐου 2024. Αυτό είναι το τρέιλερ: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos