Έρχονται στα θερινά: Nomadland, Black Widow και Minari

Δημοσίευση: 7 Μαΐου 2021, 18:41
Συντάκτης:

Eπιτέλους, δόθηκε ένα τέλος στην εκκωφαντική (και πολύ περίεργη, από τη στιγμή που έχει ήδη ανοίξει η εστίαση) σιωπή της κυβέρνησης αναφορικά με την έναρξη λειτουργίας (έστω) των θερινών κινηματογράφων.

<a href="/nea/cine-paris-epistrefei-kalokairi-toy-2024-ypo-tin-epimeleia-toy-cinobo/68668">To Cine Paris επιστρέφει το καλoκαίρι του 2024 υπό την επιμέλεια του Cinobo</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo Cine Paris επιστρέφει το καλoκαίρι του 2024 υπό την επιμέλεια του Cinobo

Στις 21 Μαϊου λοιπόν ξεκινούν τα θερινά, καμία πρόβλεψη δυστυχώς για τις κλειστές αίθουσες και ενώ σε ολόκληρη την Ευρώπη λειτουργούν ή προβέπεται να λειτουργήσουν σύντομα, προφανώς με αυστηρά μέτρα ασφάλειας…

Μέχρι τότε θα σας παρουσιάζουμε τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό των εταιρειών διανομής για το φετινό καλοκαίρι, με την υποσημείωση φυσικά, ότι ο σχεδιασμός αρκετών φιλμ ενδέχεται να αλλάξει. Συνεχίζουμε με την Feelgood και τις επιλογές του MOVE IT από το πρόγραμμά της. Περισσότερες πληροφορίες για κάθε ταινία, στο ενεργό link του τίτλου της

Ξεκίνημα την 1η Ιουνίου, με την Έμμα Στόουν στη νέα κινηματογραφική ανάγνωση της «Cruella», αλλά και με το βραβευμένο με Όσκαρ κινουμένων σχεδίων, «Soul». Για την ίδια ημερομηνία έχει ανακοινωθεί και το «Free Guy» του Σον Λέβι, με τον Ράιαν Ρέινολντς.

Στις 10 Ιουνίου έρχεται η ταινία που άρεσε σε πολύ κόσμο φέτος και κυριάρχησε στα Όσκαρ, καθώς απέσπασε βραβεία ταινίας, σκηνοθεσίας και Α’ γυναικείου ρόλου, το «Nomadland» της Κλόε Ζάο, με την Φράνσες ΜακΝτόρμαντ.

Στις 24 Ιουνίου θα δούμε άλλο ένα οσκαρικό φιλμ, το «Minari» του Λι Άιζακ Τσανγκ, με τον Στίβεν Γιουν και την βραβευμένη με Όσκαρ Β΄γυναικείου ρόλου, Γιουν Γιου Τζουνγκ.

Στις 8 Ιουλίου ακολουθεί επιτέλους, μετά από πολλές αναβολές, το «Black Widow» της Κέιτ Σόρτλαντ, με την Σκάρλετ Γιόχανσον.

Για τις 29 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί το «Jungle Cruise» του Ζομ Κολέ Σερά, με τον Ντουέιν Τζόνσον και την Έμιλι Μπλαντ, ενώ ο Αύγουστος θα ανοίξει με το «French Exit» του Άζαζελ Τζέικομπς, με Μισέλ Φάιφερ, Λούκας Χέτζες στους κεντρικούς ρόλους.

Στις 12 Αυγούστου αναμένεται το sequel του πολύ επιτυχημένου πρώτου θρίλερ τρόμου «Don’t breathe», ενώ στις 19 Αυγούστου το λεσβιακό ρομάντζο εποχής «Ammonite», με την Κέιτ Ουίνσλετ και την Σίρσα Ρόναν.

Ο Αύγουστος θα κλείσει με το ντοκιμαντέρ του Πίτερ Τζάκσον για τους Beatles, «The Beatles: Get Back» (26/8), ενώ ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσει με την πρώτη ταινία της Marvel με πλήρως ασιατικό καστ, «Sang-Chi and the legend of the 10 rings» (9/9).

Τέλος, για τις αρχές Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί «Ο άνθρωπος του Θεού», με τον Άρη Σερβετάλη και για τα τέλη του μήνα το «Venom: Let there be carnage» του Άντι Σέρκις, με τον Τομ Χάρντι.  

Έρχονται στα θερινά: Dune και νέος Γούντι Άλεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos