Έρχεται sequel στο Joker

Έρχεται sequel στο Joker
Δημοσίευση: 20 Νοε. 2019, 20:12
Συντάκτης:

Για τόσες και τόσες ταινίες έχουν γίνει sequel, υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην συμβεί κάτι ανάλογο για το Joker που έχει σαρώσει στις εισπράξεις (με μπάτζετ 60 εκατ. δολλάρια έχει ήδη αποφέρει 1 δις και συνεχίζει), από τη στιγμή που υπήρχε και η προδιάθεση των δημιουργών του;

ΣΧΕΤΙΚΑΤαραχές ΗΠΑ: Όταν η ζωή μιμείται την τέχνη

Τόσο ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς, όσο και ο πρωταγωνιστής Γιόακιν Φοίνιξ ποτέ δεν απόκλεισαν το ενδεχόμενο σε δημόσιες συζητήσεις και δηλώσεις τους και όπως αποκάλυψε πριν λίγο το Hollywood Reporter, η Warner έχει ήδη δρομολογήσει μια δεύτερη ταινία Joker και με τους δυο τους στο σχήμα, μάλιστα ο Φοίνιξ είχε όρο στο συμβόλαιό του για sequel, ενώ ο συν-σεναριογράφος (μαζί με τον Φίλιπς) του πρώτου φιλμ, Σκοτ Σίλβερ, αναμένεται να συνδράμει επίσης.

Ο ίδιος ο Φοίνιξ είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times, πως «ήδη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων είχε συζητηθεί η ιδέα ενός πιθανού sequel. Νιώθαμε πως υπάρχουν πολλά ακόμη για να εξερευνηθούν».

Όσον αφορά για τις φήμες που θέλουν την εξέλιξη της ιστορίας να ακουμπά σε origin του Batman (τον οποίο είδαμε σε παιδική ηλικία στο πρώτο φιλμ), οι πρώτες διαρροές καταρρίπτουν πλήρως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που το νέο reboot του Batman από τον Ματ Ριβς με τον Ρόμπερτ Πάτινσον ετοιμάζεται και έχει ήδη ημερομηνία εξόδου (25/6/21) στις αίθουσες.

Δημοσίευση: 20 Νοε. 2019, 20:12
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ