Επίθεση από αστυνομικούς δεχτηκε ο John Cusack (Video)

john cusack police
Δημοσίευση: 1 Ιουνίου 2020, 03:19
Συντάκτης:

Ο John Cusack ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο 8 δεπτερολέπτων στο οποίο φαίνεται να δέχεται επίθεση από αστυνομικούς της πόλης του Σικάγο, ενώ βιντεοσκοπούσε τις διαδηλώσεις στους δρόμους της πόλης.

Οι διαμαρτυρίες για το θάνατο του George Floyd στα χέρια της αστυνομίας, ξεκίνησαν από τη Μινεάπολη αλλά έχουν πλέον ξεσπάσει σε διαφορετικές πόλεις. Ο βαθεία πολιτικοποιημένος Cusack δε θα μπορουσε να λείπει από αυτές. Γράφει στο twitter: "Στους μπάτσους δεν άρεσε το οτι βιντεοσκοπούσα το αυτοκίνητο που καιγόταν και ήρθαν κατά πάνω μου με γκλομπ. Χτυπώντας το ποδήλατο μου."

Το βίντεο που πόσταρε δεν δείχνει το περιστατικό, αλλά το ηχητικό υποδηλώνει κάποιον να του μιλάει αγριεμένα και να χτυπάει το ποδήλατο έπειτα. Ο ίδιος στη συνέχεια φαίνεται να υποχωρεί λέγοντας "Εντάξει, εντάξει".

ΣΧΕΤΙΚΑO Τζον Κιούζακ βρήκε την τηλεοπτική του «Utopia»!

Σε διαφορετικό tweet δηλώνει οτι δέχτηκε επίθεση με σπρέι πιπεριού.  Πρόσθεσε: "Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν αυτά τα γεγονότα κρατήσουν μια ή δύο ημέρες. Αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή του τέλους της απεχθούς εποχής του Τραμπ. Δόξα τω Θεώ, φαίνεται σαν ορδές οργής να φτάνουν στο απόγειό τους, ένα κύμα κορυφώνεται".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"The Old Guard": Die, die my darling

"The Old Guard": Die, die my darling

Η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται την Ανδρομάχη από τη Σκυθία, μια αθάνατη πολεμίστρια η οποία...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer/Filmtr.
5612
Odeon
3657
Feelgood
1724