Επιτέλους, ο παλιός καλός Γκάι Ρίτσι

Δημοσίευση: 2 Οκτ. 2019, 18:53
Συντάκτης:

Επιτέλους, ο Γκάι Ρίτσι το πήρε απόφαση να εππιστρέψει στο πνεύμα των αλήτικων βρετανικών crime φιλμ των late 90s & 00s που τον δόξασαν και τον καθιέρωσαν στις συνειδήσεις μας. Δύο Καπνισμένες Κάννες, Snatch, ακόμη και τα λιγότερο επιτυχημένα και πιο χαμηλών τόνων Revolver/2005 & RocknRolla/2008.

<a href="/nea/o-pol-gkringkras-epistrefei-epiteloys-me-nea-peripeteia/69355">O Πολ Γκρίνγκρας επιστρέφει επιτέλους με νέα περιπέτεια</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Πολ Γκρίνγκρας επιστρέφει επιτέλους με νέα περιπέτεια

Όχι ότι δεν απολαύσαμε τo Sherlock Holmes ή το εγκληματικά απαρατήρητο The Man From U.N.C.L.E., αλλά μας λείπουν τα κόκνεϊ βρισίδια, τα απανωτά μπουκέτα, ο χαβαλές, το καταιγιστικό μοντάζ, οι μουσικάρες.

Όλα αυτά ελπίζουμε να τα θυμηθούμε ξανά στο «The Gentlemen» που αναμένεται να σκηνοθετήσει σε σενάριο δικό του και που η ιστορία θα ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών (Μάθιου ΜακΚόναχι) που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.στις περιπέτειες ενός Aμερικανού διακινητή ναρκωτικών που δραστηριοποιείται στην Αγγλία και που αποφασίζει να αποσυρθεί, με αποτέλεσμα πολλοί να καλοβλέπουν την αυτοκρατορία που δημιούργησε.

Το τρέιλερ είναι όπως πρέπει και το καστ "σκοτώνει": ο Μάθιου ΜακΚόναχι, ο (αγνώριστος) Χιού Γκραντ, ο Τσάρλι Χάναμ, ο Κόλιν Φάρελ, η Μισέλ Ντόκερι, ο Χένρι Γκόλντινγκ. Χαμός. 

Άσχετο: γιατί σχεδόν όλοι φορούν γυαλιά μυωπίας;

Στις αίθουσες 30 Ιανουαρίου 2020.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos