Ένα "ανίερο" βιβλίο του Νικ Κέιβ θα γίνει ταινία

Δημοσίευση: 22 Δεκ. 2023, 16:27
Συντάκτης:

Μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες ενεργής δράσης είναι πλέον γεγονός ότι ο Νικ Κέιβ δεν είναι η κλασική περίπτωση τραγουδοποιού και ερμηνευτή, καθώς ο 66χρονος πλέον Αυστραλός καλλιτέχνης έχει ασχοληθεί με πολλές δραστηριότητες πέρα από τα καθήκοντά του ως μπροστάρης μπαντών, όπως οι Birthday Party, οι Bad Seeds και οι Grinderman. Μαζί με τον Γουόρεν Έλις έχει υπογράψει τη μουσική για κινηματογραφικές ταινίες, ενώ έχει αποτελέσει αντικείμενο τριών ντοκιμαντέρ, το πιο πρόσφατο εκ των οποίων είναι το “This Much I Know to Be True”, που σκηνοθέτησε ο Άντριου Ντόμινικ (“Blonde”). Παράλληλα, ο Κέιβ έχει γράψει και δημοσιεύσει ποιήματα, δοκίμια και μυθιστορήματα. Και τώρα είναι η σειρά για ένα από αυτά, το “The Death of Bunny Munro” (2015), να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη.

<a href="/nea/o-mprant-pit-einai-pleon-kai-glyptis/67028">Ο Μπραντ Πιτ είναι πλέον και γλύπτης</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Μπραντ Πιτ είναι πλέον και γλύπτης

Η βρετανική εταιρεία παραγωγής Sky Studios ανακοίνωσε ότι το βιβλίο θα διασκευαστεί σε μια μίνι σειρά έξι επεισοδίων με πρωταγωνιστή και παραγωγό τον Ματ Σμιθ (“House of Dragon”, “The Crown”). To “The Death of Bunny Munro” αφηγείται την ιστορία ενός πλανόδιου πωλητή, αλκοολικού και εθισμένου στο σεξ, ο οποίος μετά την αυτοκτονία της γυναίκας του ξεκινά ένα road trip στα περίχωρα της πόλης του Μπράιτον, στην οποία παράλληλα κατευθύνεται και ένας κατά συρροή δολοφόνος που θα απειλήσει τις ζωές πατέρα και γιού.

Παρότι το αρχικό πλάνο ήταν να γίνει ταινία το συγκεκριμένο μυθιστόρημα, με σκηνοθέτη τον Τζον Χίλκοουτ (“The Road”) και πρωταγωνιστή τον Ρέι Γουίνστον (“Sexy Beast”), αυτή η εκδοχή δεν προχώρησε.

Tην σεναριακή πρροσαρμογή ανέλαβε o Πι Τζάκσον (Somewhere boy), πίσω από την κάμερα θα καθήσει η Ισαμπέλα Έκλοφ (σκηνοθέτιδα του Holiday, σεναριογράφος του Border), από τους παραγωγούς του The end of the fucking world. 

“Επιτέλους, κάποιος βρήκε το κουράγιο να πει αυτή την ανίερη ιστορία. Είμαι κατενθουσιασμένος που ο Bunny θα ζωντανέψει στην οθόνη σε όλη την ελαττωματική δόξα του και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο να τον υποδυθεί από τον Ματ Σμιθ”, δήλωσε ο Κέιβ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, οι παραγωγοί της σειράς βρίσκονται στο στάδιο της εύρεσης του νεαρού ηθοποιού που θα υποδυθεί τον γιο του Bunny. Για οποιαδήποτε άλλο νέο, θα επανέλθουμε!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
22 ώρες
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos