Έλεν Πέιτζ: "Είμαι τρανσέξουαλ. Πλέον με λένε Έλιοτ"

Έλεν Πέιτζ: "Είμαι τρανσέξουαλ. Πλέον με λένε Έλιοτ"
Δημοσίευση: 2 Δεκ. 2020, 03:00
Συντάκτης:

Με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μέχρι τώρα Έλεν Πέιτζ, αυτοπροσδιορίστηκε ως transgender και γνωστοποίησε πως πλέον ονομάζεται Έλιοτ Πέιτζ.

«Γεια σας, φίλοι. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας το γεγονός ότι είμαι τρανς. Οι αντωνυμίες μου είναι εκείνος/εκείνοι και το όνομά μου είναι Έλιοτ», έγραψε στους λογαριασμούς του στο Instagram, Twitter και Facebook, αποκαλύπτοντας τη νέα του ταυτότητα. Ο 33χρονος Πέιτζ, που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για τον ρόλο μιας έφηβης που έμεινε έγκυος στην ταινία του 2007 Juno, εμφανίζεται αυτή τη στιγμή στη σειρά σούπερ ηρώων του Netflix «Umbrella Academy».  

«Νιώθω τυχερός που το γράφω αυτό. Που έφτασα σε αυτό το σημείο στη ζωή μου. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη προς τους απίστευτους ανθρώπους που με στήριξαν. Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο αξιοθαύμαστο είναι να αγαπώ επιτέλους το ποιος είμαι τόσο ώστε να συμπορεύομαι πλέον με τον πραγματικό μου εαυτό. Έχω εμπνευστεί από τα μέλη της τρανς κοινότητας. Σας ευχαριστώ για το θάρρος σας, τη γενναιοδωρία σας και την ασταμάτητη προσπάθειά σας για να κάνετε αυτόν τον κόσμο ένα πιο περιεκτικό και συμπονετικό μέρος. Θα προσφέρω ό, τι μπορώ και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μια πιο στοργική και ισότιμη κοινωνία».

«Η χαρά μου είναι πραγματική, αλλά είναι επίσης εύθραυστη. Παρά το γεγονός ότι νιώθω βαθιά χαρούμενος, φοβάμαι. Φοβάμαι την αδιακρισία, το μίσος, τα "αστεία" και τη βία. Για να είμαι σαφής, δεν προσπαθώ να μετριάσω μια στιγμή χαράς και γιορτής, αλλά θέλω να παρουσιάσω την πλήρη εικόνα.  Τέλος, άσκησε κριτική στους πολιτικούς που προσπαθούν να «ποινικοποιήσουν την τρανς υγειονομική περίθαλψη». «Έχετε αίμα στα χέρια σας. Το 40% των ενήλικων μελών της τρανς κοινότητας έχει αναφέρει απόπειρα αυτοκτονίας. Αρκετά. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που πληγώνονται και δεν θα σιωπήσουμε μπροστά στις επιθέσεις σας..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση:: 2 Δεκ. 2020, 03:00
Ενημέρωση: 2 Δεκ. 2020, 03:00
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870