Δείτε δωρεάν online όλες τις σεζόν του Battlestar Galactica

Δείτε δωρεάν online όλες τις σεζόν του Battlestar Galactica
Δημοσίευση: 4 Απριλίου 2020, 15:57
Συντάκτης:

Μια από τις πιο επιδραστικές sci-fi τηλεοπτικές σειρές που έγιναν ποτέ, το «Battlestar Galactica» είναι διαθέσιμο δωρεάν online μέχρι και τις 31/7.

ΣΧΕΤΙΚΑ"Dave" season 1: Ναι, είναι μια περίεργη σειρά

Το Syfy ανέβασε και τις 4 σεζόν (2005-2008) στην επίσημη σελίδα του και δίνει μια σπάνια ευκαιρία σε όσους από εσάς δεν το έχετε δει, να τσεκάρετε μια σειρά που δημιούργησε ο Ρόναλντ Μουρ (Star Trek, Helix, Outlander, For All Mankind) και που βραβεύτηκε με 3 Emmy.

Πρωταγωνιστούν οι Έντουαρντ Τζέιμς Όλμος, Μαίρη ΜακΝτόνελ, Κάτι Σάκχοφ.

Το 2005 ο κόσμος αγάπησε υπέρμετρα μια σειρά επιστημονικής φαντασίας, το Battlestar Galactica. To remake της ομώνυμης σειράς από τα μακρινά 70s, ακολουθεί την αναζήτηση των κατοίκων των 12 αποικιών για ένα νέο σπίτι αφού εκδιώχθηκαν από τους πλανήτες στους οποίους ζούσαν από τους Cylon. Το νέο αυτό σπίτι είναι η μυθική 13η αποικία, με το όνομα Γη.

Οι ομοιότητες αυτής της φυλής με την ανθρώπινη είναι πολλές. Μπορεί να πιστεύουν στους Θεούς της Κομπόλ - οι οποίοι πάνω-κάτω είναι το 12θεο - αλλά η ροπή στην προδοσία, η αλαζονεία και η απληστία, είναι σε κάθε κύτταρο ανθρώπινα. Το ίδιο όμως και η ανάγκη τους για συντροφικότητα, ασφάλεια και αλληλεγγύη.

Κλασσικά χαρακτηριστικά της σειράς, το κόκκινο φουστάνι της Tricia Helfer ως Number 6, "Frak" αντί για "Fuck", "So say we all" ως αναλογία του "Αμήν", ο στιβαρός Edward James Olmos ως Ναύαρχος Adama αλλά το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του Battlestar Galactica είναι η αντίστροφη μέτρηση του πληθυσμού.
Με μηδενικές γεννήσεις, σε έναν ασπροπίνακα μετριούνται οι επιζώντες. Κάθε νέος νεκρός μειώνει τον αρχικό αριθμό των 50,298 που ταξιδεύουν με το στόλο σε αναζήτηση της Γης, μειώνοντας ταυτόχρονα τις ελπίδες της ανθρωπότητας για επιβίωση. 

Πατήστε play εδώ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση:: 4 Απριλίου 2020, 15:57
Ενημέρωση: 4 Απριλίου 2020, 18:21
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Cemetery of splendor

Cemetery of splendor

Σύνοψη: Στρατιώτες που πάσχουν από μία μυστηριώδη νόσο που τους βυθίζει σε ύπνο μεταφέρονται...
1ώρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870