ΣΕΙΡΕΣ

"Dead to me" season 2: Στο ίδιο μοτίβο

Δημοσίευση: 1 Ιουνίου 2020, 18:14

Η δεύτερη σεζόν του Dead to Me έφτασε. Η Jen (Christina Applegate) και η Judy (Linda Cardellini) έρχονται αντιμέτωπες με ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις.

<a href="/home-cinema-streaming/spiderhead/66665">Spiderhead</a>ΣΧΕΤΙΚΑSpiderhead

Τα προβλήματά και τα μυστικά που κρύβουν έχουν αρχίσει να πληθαίνουν, γεγονός που δοκιμάζει τις αντοχές τους αλλά και τη σχέση τους.

Ο πυρήνας του Dead to Me δεν άλλαξε. Η δεύτερη σεζόν ξεκινάει ακριβώς στο σημείο που έκλεισε η δεύτερη. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το σώμα του Steve Wood (James Marsden) στην πισίνα της Jen;

Παρότι το γενικό μοτίβο των επεισοδίων διατηρείται, η νέα σεζόν εμβαθύνει περισσότερο στους χαρακτήρες των δυο πρωταγωνιστριών. Το δίπολο ρεαλισμού-συναισθηματισμού που εκφράζεται μέσω των εκ διαμέτρου αντίθετων προσωπικοτήτων τους, καλά κρατεί και έχει ακόμη πολλά να προσφέρει.

Τα νέα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν φαίνονται ως αφορμή για να συνεχιστεί απλώς η ιστορία. Αντίθετα, λειτουργούν ως κάποιο είδος ψυχοθεραπείας και εμβάθυνσης στον ψυχισμό των δύο πρωταγωνιστριών.  Η κάθε μία με τον δικό της μοναδικό τρόπο, αλλά πάντα μαζί περνούν τα στάδια του πένθους και έρχονται αντιμέτωπες με τα ψυχικά τους τραύματα. Αυτό μεταφέρεται σε επίπεδο υποκριτικής με εκπληκτικό τρόπο τόσο από την Christina Applegate όσο και από την Linda Cardellini, οι οποίες δίνουν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό.

Επειδή το Dead to Me, είναι κυρίως μια σειρά που εξετάζει το πένθος και τα μυστικά, η Feldman συνεχίζει να εκπλήσσει.

Σε κάθε επεισόδιο, γίνεται μια μεγάλη αποκάλυψη, κάτι που σίγουρα διατηρεί το ενδιαφέρον του θεατή αμείωτο σε όλα τα επεισόδια.

Ωστόσο, τα μηνύματα και η προσέγγιση της Feldman σε θέματα που αφορούν το πένθος, τον θυμό, τις καταχρηστικές σχέσεις και τα ψυχικά τραύματα, κλέβουν την παράσταση.

Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού

 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο