ΣΕΙΡΕΣ

"The Brothers Sun": Kωμωδία, δράση, crime drama και... Μισέλ Γέο!

Δημοσίευση: 31 Ιαν. 2024, 19:19
Συντάκτης:

Σύνοψη: Όταν ο επικεφαλής μιας ισχυρής εγκληματικής οργάνωσης από την Ταϊβάν πυροβολείται από έναν μυστηριώδη φονιά, ο μεγαλύτερος γιος του, ο θρυλικός δολοφόνος Τσαρλς "Καρεκλοπόδαρος" Σαν (Τζάστιν Τσιν) πηγαίνει στο Λος Άντζελες για να προστατέψει τη μητέρα του, Άιλιν (Μισέλ Γεό), και τον άβγαλτο μικρότερο αδελφό του, Μπρους (Σαμ Σονγκ Λι), που μέχρι τώρα δεν γνώριζε την αλήθεια για την οικογένειά του.

<a href="/nea/griselda-entasi-kai-thilykos-scarface/69421">"Griselda": Ένταση και θηλυκός Scarface</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Griselda": Ένταση και θηλυκός Scarface

Καθώς, όμως, οι πιο θανατηφόρες οργανώσεις της Ταϊπέι και μια ανερχόμενη φατρία διεκδικούν την κυριαρχία, ο Τσαρλς, ο Μπρους και η μητέρα τους πρέπει να επουλώσουν τις πληγές από τον αποχωρισμό τους και να καταλάβουν τι σημαίνει πραγματικά η σχέση μεταξύ αδερφών και η οικογένεια, πριν τους σκοτώσει όλους κάποιος από τους αμέτρητους εχθρούς τους.

Άποψη: Η Ταϊπέι και το Λος Άντζελες συνδέονται μέσα από την ιστορία μιας οικογένειας από την Ταϊβάν που το ένα της μισό, πατέρας και μεγαλύτερος γιος, έχουν μείνει στην πατρίδα και το άλλο μισό, μητέρα και μικρότερος γιος, έχουν μεταναστεύσει στην Αμερική.

Ο ασιατικοαμερικανισμός είναι πλέον ένα hot ζήτημα στην αμερικανική κινηματογραφία και τηλεόραση, μετά τον θρίαμβο των Παρασίτων στην αρχή και κυρίως του Everything Everywhere all at Once. Η βραβευμένη με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην οσκαρική ταινία, Μισέλ Γεό, πρωταγωνιστεί και στους Αδελφούς Σαν ως η μητέρα που ισορροπεί ανάμεσα στο έγκλημα και στην ησυχία της καθημερινής ζωής.

Ένας επιτυχής συνδυασμός κωμωδίας, δράσης και crime drama που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή στα οκτώ σχεδόν ωριαία επεισόδια των Byron Wu και Brad Falchuk. Ο δεύτερος, όντας σταθερός συνεργάτης του Ryan Murphy σε σειρές όπως τα Glee, American Horror Story, Scream Queens, Pose και The Politician, φέρνει την ευχάριστη ποπ διάθεση των σειρών που συνδημιούργησαν και την ανάμειξη ειδών.

Ασιατική δράση, ένας συνδυασμός πολεμικών τεχνών και street πάλης, με έναν αδερφό που μυεί τον μικρότερο στον κόσμο του εγκλήματος, σε μια σειρά ατυχών συναντήσεων, τις οποίες η μητέρα δεν θέλει ακριβώς επειδή ήθελε ο ένας γιος να ξεφύγει από την σκιά του επαγγέλματος του πατέρα.

Κλασικά μοτίβα του είδους: ένας ισχυρός πατέρας, ένας γιος που διψά την επιβεβαίωση ακολουθώντας τα χνάρια του γηραιού γεννήτορά του, ένας γιος που αγνοεί το παρελθόν και σταδιακά ανακαλύπτει το πεπρωμένο και μια μητέρα που θέλει να κρατήσει τα προσχήματα δείχνοντας πόσο καλή είναι η Μισέλ Γεό σε αυτού του είδους τις ιστορίες, σε αντίθεση με την αστεία εμφάνισή της στην τελευταία υπόθεση Πουαρό που άνετα εντάσσεται στις χειρότερες ερμηνείες της χρονιάς.

Εκεί η Γεό βρίσκεται σε πιο γνώριμα μονοπάτια, αναδεικνύει την υπεροχή της και ειδικά σε σκηνές δράσης και έντασης κλέβει την παράσταση. Το ίδιο και οι δύο γιοι, που αποτελούν ένα εξαιρετικό δίδυμο αλληλοσυμπλήρωσης με πολλές ευχάριστες στιγμές, ιδίως όταν ο μικρότερος προσπαθεί μέσα στην αφέλεια και την άγνοια του να σωθεί από καταστάσεις και από επικίνδυνες συναντήσεις-μέχρι και με δεινόσαυρους!

Πρώτη δημοσίευση: 31 Ιαν. 2024, 19:19
Ενημέρωση: 31 Ιαν. 2024, 19:19
Συντάκτης:
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10803
Feelgood
9499
Feelgood
7800
Feelgood
6799
Tanweer
6792
Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos