Αυτή θα είναι η τελευταία ταινία στην καριέρα του Κλιντ Ίστγουντ

Δημοσίευση: 31 Μαρτίου 2023, 01:58
Συντάκτης:

Πολλοί πιστέψαμε πως το (δυστυχώς μέτριο) "Cry Macho" θα ήταν ανεπίσημα αρχικά η τελευταία σκηνοθετική δουλεια του Κλιντ Ίστγουντ: θεωρήσαμε ότι στα 92 του πλέον, θα ήταν πολύ δύσκολο να μπει ξανά σε αυτή την διαδικασία. 

<a href="/afieromata/giati-o-klint-istgoynt-stoheyei-panta-stin-proti-lipsi-os-skinothetis/66946">Γιατί ο Kλιντ Ίστγουντ στοχεύει πάντα στην πρώτη λήψη ως σκηνοθέτης</a>ΣΧΕΤΙΚΑΓιατί ο Kλιντ Ίστγουντ στοχεύει πάντα στην πρώτη λήψη ως σκηνοθέτης

Αμερικανικα δημοσιεύματα όμως (που πληθαίνουν τις τελευταίες ώρες) θέλουν τον Αμερικάνο κινηματογραφικό θρύλο (μπροστά και πίσω από την κάμερα) να ετοιμάζει άλλο ένα φιλμ, το οποίο φημολογείται έντονα πως θα είναι και το τελευταίο της σπουδαίας καριέρας του.

Θα λέγεται "Juror#2" και πολύ κοντά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται ο Νίκολας Χουλτ και η Τόνι Κολέτ, αν και αυτό μένει να επιβεβαιωθεί και επίσημα.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: "Ένας ένορκος σε μια δίκη δολοφονίας συνειδητοποιεί ότι μπορεί να έχει προκαλέσει ο ίδιος τον θάνατο του θύματος. Πρέπει να αντιμετωπίσει το δίλημμα αν θα χειραγωγήσει τους ενόρκους για να σωθεί ή αν θα αποκαλύψει την αλήθεια και θα παραδοθεί..."

Δέκα φορές που ο Κλιντ Ίστγουντ έδειξε ότι είναι σπουδαίος σκηνοθέτης

Ο Ίστγουντ θα συνεργαστεί ξανά με την Warner, με την οποία ξεκίνησε να δουλεύει τις ταινίες του από το 2008 (και το Gran Torino) ανελλειπώς: μαζί έχουν κάνει φιλμ σαν τα American Sniper, Richard Jewell, Sully, The Mule. 

Ελπίζουμε λοιπόν σε ένα γκράντε φινάλε. 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 31 Μαρτίου 2023, 01:58
Ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2023, 01:59
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Galveston

Galveston

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Το 1988 στη Νέα Ορλεάνη, ο Roy (Ben Foster) ως hitman αναλαμβάνει μία...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
16481
Tanweer
11170
Feelgood
6814