Αυτή είναι η νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Δημοσίευση: 25 Ιουνίου 2019, 15:38
Συντάκτης:

O Tζορτζ Κλούνεϊ έχει να σκηνοθετήσει ταινία από το προπέρσινο "Suburbicon" και καλή ταινία από το 2011 και το Ides Of March.

<a href="/nea/den-yparhoyn-arketa-narkotika-na-me-kanoyn-na-xanapaixo-ton-batman/69199">"Δεν υπάρχουν αρκετά ναρκωτικά να με κάνουν να ξαναπαίξω τον Batman"</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Δεν υπάρχουν αρκετά ναρκωτικά να με κάνουν να ξαναπαίξω τον Batman"

Ο 58χρονος σταρ βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο προσκήνιο με το τηλεοπτικό "Catch-22" στο οποίο πρωταγωνιστεί, αλλά έχει γυρίσει το 4ο και το 6ο επεισόδιο.

Μόλις βρήκε το επόμενο κινηματογραφικό του πρότζεκτ, έστω και αν προορίζεται κυρίως για το Netflix.

Πρόκειται για το βραβευμένο  best seller βιβλίο «Good Morning, Midnight» της Λίλι Μπρουκς-Ντάλτον που κυκλοφόρησε το 2016 και το στόρι θέλει έναν μεσήλικα ξεχασμένο επιστήμονα που ζει ως ερημίτης στον Αρκτικό Κύκλο να έρχεται σε επαφή με το πλήρωμα αεροσκάφους της NASA που αποκοπεί στο διάστημα και δεν μπορεί να επιστρέψει στη Γη.

Ο Μαρκ Λ. Σμιθ ανέλαβε την σεναριακή διασκευή, με το «The revenant» του Αλεχάντρο Ινιαρίτου και το Overlord να συμπεριλαμβάνονται στα credits του. Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Κλούνεϊ υπογράφει και ως παραγωγός.

«Είμαι ενθουασιασμένος. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό βιβλίο και ένα στοιχειωτικό σενάριο», ήταν το σχόλιο του Κλούνεϊ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos