Το Apple TV ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για τον Έντσο Φερράρι

Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2022, 13:58
Συντάκτης:

Αυτό που ετοιμάζονται παράλληλα δύο ταινίες ή μία ταινία και μια σειρά με το ίδιο θέμα, την ίδια χρονική περίοδο, είναι μέχρι και αστείο.

<a href="/home-cinema-streaming/beanie-bubble/68574">The Beanie Bubble </a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Beanie Bubble

Ειδικά όταν δεν τίθεται θέμα επικαιρότητας.

Τελευταίο «περιστατικό», η ζωή του Έντσο Φερράρι, των θρυλικών ιταλικών αυτοκινήτων.

Ενώ ο Μάικλ Μαν ξεκινά γυρίσματα για την βιογραφική ταινία του «Ferrari», με τον Άνταμ Ντράιβερ, την Πενέλοπε Κρουζ και την Σέιλιν Γούντλεϊ, ανακοινώθηκε και μια τηλεοπτική σειρά για την βιογραφία του Νονού της Φερράρι, από το Apple TV.  

Θα ονομαστεί επίσης Ferrari, στην παραγωγή θα συνεργαστούν ο Στίβεν Νάιτ των Peaky Blinders και ο Πάολο Σορεντίνο, ενώ τα επεισόδια θα σκηνοθετήσει ο Στεφανο Σολίμα, τωω τηλεοπτικών «ZeroZeroZero» και «Gomorrah».

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο του Luca Dal Monte, «Ferrari Rex» και θα αφηγηθεί την ιστορία του πώς ο Φερράρι έχτισε από το μηδέν την αγωνιστική ομάδα μετά το θάνατο του γιου του και την προδοσία από τον πρώην οδηγό του, Χουάν Μανουέλ Φάτζιο.

Ο Στίβεν Νάιτ έδειξε να ανυπομονεί:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αποδώσω μια τόσο υποβλητική ιστορία για αυτόν τον θρυλικό άνδρα και την εμβληματική εταιρεία του. Η εντελώς ασυνήθιστη ζωή του Enzo Ferrari καθορίστηκε από το δραματικό προσωπικό και επαγγελματικό του ταξίδι και η Ferrari είναι η έκφραση ενός απίστευτα περίπλοκου και συναρπαστικού ανθρώπου».

tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2022, 13:58
Ενημέρωση: 17 Ιουλίου 2022, 13:58
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 Athens Palestine Film Festival στο Studio

Athens Palestine Film Festival στο Studio

Μια γιορτή παλαιστινιακού κινηματογράφου, ιδιαίτερης καλλιτεχνικής έκφρασης και προώθησης της πολιτισμικής ανταλλαγής θα διεξαχθεί...
54 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
26685
Tanweer
14456
Tanweer
11216
Film Group
10266
Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos