Ανακοινώθηκε το HBO Max

Δημοσίευση: 10 Ιουλίου 2019, 17:13
Συντάκτης:

Ο πόλεμος των streaming υπηρεσιών καλά κρατεί και μάλιστα αναμένεται σφοδρότερος. Εκτός από το Netflix, την Amazon, την Disney και την Apple, μερίδα του λέοντος φαίνεται να διεκδικεί και η Warner Media με την νέα πλατφόρμα της, το HBO Max. Η νέα αυτή πλατφόρμα, όπως και οι άλλες, θα έχει τόσο αυθεντικό πρόγραμμα όσο και παλιές, γνωστές επιτυχίες όπως τα «Φιλαράκια» ή τον «Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ». Ακόμα παραμένει άγνωστο το ποσό της μηνιαίας συνδρομής, όπως και το πότε θα κυκλοφορήσει, αν και όλα δείχνουν ότι θα είναι όλα έτοιμα μέχρι τα τέλη του χρόνου. Στο HBO Max θα βλέπουμε προγράμματα από όλες τις εταιρείες που συνδέονται με την Warner Media, όπως οι Warner Bros., New Line, DC, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth και Looney Tunes.

ΣΧΕΤΙΚΑTo HBO ετοιμάζει spin-off σειρά για το Grease

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: «To ΗΒΟ Max θα χρησιμοποιήσει τις εμπειρίες της Warner Media για να δημιουργήσει πρωτότυπο πρόγραμμα αλλά και θα δώσει στον χρήστη δυνατότητες που δεν έχει ξαναδεί σε streaming υπηρεσία. Κάτω από τη ηγεσία των Casey Bloys (HBO) και Kevin Reilly και των ειδικών στην ψηφιακή τεχνολογία Tony Goncalves και Andy Forssell, δεν έχουμε αμφιβολία ότι οι ίδιοι και η αφοσιωμένη ομάδα τους θα προσφέρουν στο κοινό όλων των ηλικιών τις καλύτερες αφηγήσεις στον κόσμο όποτε και όπου θέλουν». Προς το παρόν αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Greg Berlanti θα είναι παραγωγός σε τέσσερις νέες ταινίες της πλατφόρμας που θα απευθύνεται σε νεότερο κυρίως κοινό αλλά και η Reese Witherspoon έπειτα από την επιτυχία του «Big Little Lies» θα είναι παραγωγός με την εταιρεία της, Hello Sunshine, σε δύο νέες ταινίες. Θα υπάρχουν όμως και ήδη γνωστές και αγαπημένες παραγωγές όπως το κλασικό «Friends», το οποίο προς το παρόν μπορεί κάποιος να απολαύσει στο Netflix, αλλά αργότερα θα υπάρχει αποκλειστικά στο HBO Max. Μάλλον το Netflix θα έχει και άλλο χτύπημα καθώς στο άμεσο μέλλον δεν αποκλείεται να χάσει και το «Office».

Ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την πλατφόρμα στο οποίο φυσικά και βλέπουμε μεταξύ άλλων και αγαπημένες σειρές του HBO, όπως το «Game of Thrones» και το «Big Little Lies». Περισσότερες πληροφορίες ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί, όπως η συνδρομή. Για το HBO Now η συνδρομή είναι 15 δολλάρια μηνιαίως, ενώ φαίνεται πως κάπου εκεί θα κυμανθεί η συνδρομή και για το HBO Max. Αναμένεται λοιπόν μεγάλη μάχη και μια οριστική αλλαγή του συνήθους τρόπου θέασης με τις πλατφόρμες να αυξάνονται συνεχώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ