Ανακοινώθηκαν τρεις νέες ταινίες «Star Wars»

Δημοσίευση: 8 Απριλίου 2023, 14:40
Συντάκτης:

Τρεις νέες ταινίες Star Wars ανακοίνωσε η Lucasfilm κατά τη διάρκεια του «Star Wars Celebration Europe 2023» στο Λονδίνο και οι φανς πανηγυρίζουν.

<a href="/nea/i-seira-star-wars-ahsoka-einai-diathesimi-sto-disney-plus/68618">Η σειρά "Star Wars: Ahsoka" είναι διαθέσιμη στο Disney Plus</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ σειρά "Star Wars: Ahsoka" είναι διαθέσιμη στο Disney Plus

Η Ντέιζι Ρίντλεϊ θα υποδυθεί ξανά την (Μάστερ, πλέον) Τζεντάι, Ρέι, στην πρώτη ταινία Star Wars μετά το «Επεισόδιο 9 - Skywalker Η Άνοδος» του 2019. Θα διαδραματίζεται 15 χρόνια μετά και θα ακολουθήσει τη Ρέι καθώς ξεκινά να ιδρύσει ένα νέο Τάγμα Τζεντάι. Η Σαρμίν Ομπάιντ Σινόι θα σκηνοθετήσει την ταινία ενώ το σενάριο θα είναι από τον δημιουργό των «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ.

Η Σαρμίν Ομπάιντ Σινόι, Καναδέζα πακιστανικής καταγωγής, θα γίνει η πρώτη γυναίκα σκηνοθέτις ταινίας Star Wars. Πρόσφατα σκηνοθέτησε την τηλεοπτική σειρά Ms. Marvel, ενώ κέρδισε δύο Όσκαρ Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, το 2012 για το Saving Face και το 2015 για το A Girl in the River: The Price of Forgiveness.

Η Πρόεδρος της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι, ανακοίνωσε άλλες δύο ταινίες Star Wars. Η πρώτη θα διηγείται την ιστορία του πρώτου Τζεντάι, με τον Τζέιμς Μάνγκολντ (του φετινού Indiana Jones) να είναι σκηνοθέτης. Η δεύτερη, σε σκηνοθεσία Ντέιβ Φιλόνι, θα επικεντρώνεται στη Νέα Δημοκρατία και θα συνδέσει τις ιστορίες που εξελίσσονται στις τηλεοπτικές σειρές «The Mandalorian», «The Book of Boba Fett» και την επερχόμενη «Ahsoka».

tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 8 Απριλίου 2023, 14:40
Ενημέρωση: 8 Απριλίου 2023, 14:40
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos