"Always be my maybe": Κιάνου, μίλα της βρώμικα!

Δημοσίευση: 19 Μαΐου 2019, 16:08
Συντάκτης:

Το Netflix κάθε μήνα φέρνει κοντά μας νέες σειρές και ταινίες, εκ των οποίων δεν είναι όλες τους κάτι το ιδιαίτερο. Παρ’όλα αυτά, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το γεγονός πως η δημοφιλής πλατφόρμα έχει δώσει νέα πνοή στο είδος της rom-com τα τελευταία χρόνια, προσφέροντάς μας ορισμένα διαμαντάκια που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά. Κρίνοντας από το τρέιλερ της νέας ταινίας του Netflix, το “Always Be My Maybe” μάλλον θα προστεθεί σε αυτή τη λίστα.

<a href="/nea/vlack-mirror-epistrefei-me-7i-sezon/69607">To "Βlack Mirror" επιστρέφει με 7η σεζόν</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo "Βlack Mirror" επιστρέφει με 7η σεζόν

Πρόκειται για rom-com κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστεί η εξαιρετική Ali Wong και ο Randall Park, αλλά εμφανίζεται και ο Keanu Reeves (με εμφάνιση ενός χίπστερ John Wick), ο οποίος μιλά βρώμικα στην Ali Wong σύμφωνα με τις ανάγκες του ρόλου του. Το storyline έχει ως εξής: η Sasha (Ali Wong) είναι μια πολύ επιτυχημένη σεφ, η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα γάμου. Όταν γυρίζει στην πόλη που μεγάλωσε, το Σαν Φρανσίσκο, και συναντά τυχαία τον παιδικό της έρωτα Marcus (Randall Park), τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική τροπή, ίσως όχι αυτή που θα περιμέναμε. Η ταινία φαίνεται να είναι γεμάτη από flashbacks, ξεκαρδιστικές ατάκες και ένα will-they-won’t-they σενάριο.

Αν και ο Keanu δεν χρειάζεται καμία εισαγωγή, πρέπει να αναφέρουμε ορισμένα στοιχεία για την Ali Wong και τον Randall Park. Οι περισσότεροι θα αναγνωρίσετε τον Park σαν τον Jimmy Woo από το “Antman and the Wasp”, ή σαν τον Kim Jong-un από το “The Interview”. Ο Park έχει υποδυθεί ρόλους επίσης στα “Dinner for Schmucks”, “Neighbors”, “The Night Before”, “The Disaster Artist”, “Snatched”, “Aquaman”. Παρ’όλα αυτά, για εμάς ο καλυτερός του ρόλος εώς σήμερα είναι αυτός του Luis Huang στην επική σειρά “Fresh Off the Boat”. Η Ali Wong από την άλλη αποτελεί μια διαφορετική περίπτωση, αφού κατά κύριο λόγο τη μάθαμε καλύτερα μέσα από τα πολύ καλά stand-up shows της “Baby Cobra” και “Hard Knock Wife”. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Wong έχει γράψει τις 4 πρώτες σεζόν του “Fresh Off the Boat”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Randall Park,  ενώ έχει κάνει εμφανίσεις στα “American Housewife”, “Are You There Chelsea?”, “Inside Amy Schumer” και “Black Box”.

Προφανώς, η Wong και ο Park έχουν μια εξαιρετική συνεργασία, και εμείς ανυπομονούμε για τις 31 Μαΐου για να δούμε τη χημεία τους on-screen.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos