2η σεζόν "House of the dragon". Διαλέξτε πλευρά.

Δημοσίευση: 23 Μαρτίου 2024, 17:54
Συντάκτης:

Το HBO κυκλοφόρησε δυο νέα τρέιλερ της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν του «House of the Dragon», υπόσχεται ακόμη περισσότερη δράση με δράκους, με τις δυνάμεις της Ραενέιρα Ταργκάριεν και της Αλισεντ Χάιταουερ έρχονται αντιμέτωπες και μας καλούν να διαλέξουμε ανάμεσα σε #TeamBlack ή #TeamGreen.

<a href="/nea/regime-oi-sexoyalikes-kai-mi-neyroseis-ton-igeton/69719">"Τhe Regime": Οι σεξουαλικές και μη, νευρώσεις των ηγετών</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Τhe Regime": Οι σεξουαλικές και μη, νευρώσεις των ηγετών

Το prequel του «Game of Thrones» συγκέντρωσε περισσότερους από 10 εκατομμύρια θεατές στην πρεμιέρα του πριν 2 χρόνια, σημειώνοντας ρεκόρ στην ιστορία του ΗΒΟ, ενώ κέρδισε 9 υποψηφιότητες για Έμι και την Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής σειράς.

Οι Ματ Σμιθ, Ολίβια Κουκ, Εμα Ντ’ Αρσι, Ιβ Μπεστ, Στιβ Τουσάντ, Φαμπιέν Φράνκελ, Γιούαν Μίτσελ, Ρις Ιβανς επιστρέφουν ως βασικό καστ, στο οποίο θα προστεθούν νέα πρόσωπα.


Η σειρά «House of the Dragon», βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, εξελίσσεται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του GoT και επικεντρώνεται στην δυναστεία των Ταργκάριεν, ενώ εξιστορεί προσωπικές και πολιτικές ίντριγκες και πάθη που πυροδοτήσαν έναν εμφύλιο πόλεμο μέσα στην οικογένεια. 


Η δεύτερη σεζόν του «House of the Dragon» εξιστορεί την περίοδο του Χορού των Δράκων, με την κάθε πλευρά να συγκεντρώνει σύμμαχους και όσους δράκους μπορεί για να εξασφαλίσει τον θρόνο. Θα αποτελείται από 8 επεισόδια και αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στις 16 Ιουνίου.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos